7 Nisan 2019 Pazar

My Love Story Japon Filmi İzle

Merhaba arkadaşlar çok çok çok tatlı bir filmle geldim. Başrol Takeo'ya bayıldım nasıl tatlı nasıl sevimli her saniyesinde her dakikasında yüzümde gülümseyiş kahkaya eksilmedi. Facebook'tan gezinirken bir arkadaşın paylaşımına denk geldim. Bir kesit paylaşmıştı. İzlediğim gibi beğendim ve çok tatlı geldi anime tadında. Zaten Ore Monogatari anime dizisinden alıntıymış. Kaç defa yazdım tatlı olduğunu bilmiyorum ama herhalde şuana kadar izlediğim en güzel Japon filmlerinden BİRTANESİ ❤
~~
Alın size çerezlik bir film izleyin derim:) 


Hakkında:

Adı: Ore Monogatari!! (My Love Story!!) Aşk Hikayem!!
Tür: Okul, Romantik, Komedi 
Yönetmen: Hayato Kawai 
Senaryo: Kazune Kawahara 
Yayınlanma Tarihi: 31 Ekim 2015 
Süre: 1 saat 45 dk 
IMDB Puanı: 6.9 
Ülke: Japonya 
Dil: Japonca 
*** 

Konusu:

Takeo Goda (Ryohei Suzuki) 2 metre boyunda ve 100 kilodan fazla bir lise öğrencisidir. Dürüst biridir. Erkek öğrenciler onunla iyi anlaşmaktadır fakat kız öğrenciler ondan hoşlanmamaktadır. Bütün kızlar Takeo'nun yakışıklı arkadaşı Makoto Sunakawa (Kentaro Sakaguchi)'dan hoşlanmaktadır. Bir gün Takeo metroda Rinko Yamato (Mei Nagano)'yu bir sapıktan kurtarır ve ilk görüşte ona aşık olur. Rinko'nun Makoto'dan hoşlandığını hisseder ama Rinko'nun hoşlandığı kişi Makoto değildir. Takeo, Makoto ve Rinko'nun arasını yapmak için mücadele eder.
***

Oyuncular:

Ryohei Suzuki, Takeo Goda rolünde.. 
Mei Nagano, Rinko Yamato rolünde.. 
Kentarô Sakaguchi, Makoto Sunakawa rolünde.. 
Sawa Suzuki, Takeo'nun annesi rolünde.. 
Yasufumi Terawaki, Takeo'nun babası rolünde.. 
*** 

Anime versiyonunu da bulabilirsem izlemek istiyorum. Çok sevdim nasıl daha önce görmemişim yaa^^
Filmi izlemek için: Tıklayın!
~~
Yorumlarınızı bekliyorum.

5 yorum:

  1. merhabalar.sitenizi yeni keşfettim. tavsiye ettiğiniz dizilerden izledim,Malezya dizileri hoşuma da gitti.bu filmi bende merak ettim izlemek istedim ama altyazılı hiçbir yerde bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Linki verdim yukarda zaten Filmi izlemek için Tıklayın diye tıklayın yazdığım yazıya sizi filme götürecek. Şimdiden iyi seyirler dilerim. Harika çok tatlı bir film.

      Sil
    2. evet linki tıkladım ama sayfa açılıyor, malesef film yok, sayfa 404 hata veriyor. ondan internetten adını yazıp arattırdım bulamadım :)

      Sil
    3. sağlık olsun napalım belki birgün altyazılı çevrilir.

      Sil
    4. Aslında çevirebilirdim ama orijinal videoyu hiçbir yerde bulamıyorum.

      Sil