4 Kasım 2020 Çarşamba

Kasa-e-Dil 2020 Pakistan Dizisi

Sanırım bu yeni başlayan diziler iyi gibi geliyor buraya yazdıklarım izlemek istediklerim biliyorsunuz buda onlardan birtanesi gelsin bakalım izleyip görelim İnşaallah buda diğer diziler gibi İngilizce alt yazılı olarak gelir ki izleme kolaylığı olsun öyle değil mi? :))

Hakkında:

Adı: Kasa-e-Dil
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Zeeshan Ahmed
Senarist: Jehanzeb Qamar
Bölüm sayısı: -
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 9 Kasım 2020 -
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi, 20.00
Kanal: Geo TV 
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

Kasa-e-Dil, çocukluğundan beri birbirini sevmeye başlayan ve birlik olmayı bekleyen iki kuzen Hatim ve Somia'nın ilgi çekici hikayesini anlatıyor. Hatim'in annesi ilişkilerine karşı çıkıyor ve Somia'dan nefret ediyor. Somia'nın babasının ölümü işlerin gidişatını değiştirir ve Somia'nın teyzesi Hatim ile Somia arasında yanlış anlamalara neden olur.

Bu sırada saygın bir aileden gelen genç ve yakışıklı bir işadamı olan Adan, Somia'ya ilk görüşte aşık olur, ancak duygularını ifade edemez. Somia'nın zaten Somia'ya karşı olan teyzesi, Adan'ın ismini de dahil ederek onu karalamaya başlar. Hatim, Somia'yı yapayalnız bırakarak geri çekilince Somia'nın durumu kötüleşir. Somia'ya olan sevgisi yüzünden Adan, onu kabul etmeyi kabul eder, ancak kendisi de karmaşık bir ilişkiye karışmıştır. Adan, Somia'ya evinde hak ettiği yeri verebilecek mi yoksa Adan ailesinin istek ve yükümlülüklerine teslim mi olacak?
***

Oyuncular:

Affan Waheed 
Komal Aziz
Hina Altaf
***
Not: Evet arkadaşlar bu dizimizde Youtube'da İngilizce alt yazılı olarak var. Ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz.
~
Fragmanlar:
~.~
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

2 yorum:

  1. Merhaba dedigin gibi guzel diziler yoktu bu ara ama sanki basliyor gibi yeni baslayacak olan bir dizide var adi dil tanha tanha bence senin begenecegin bir dizi 6 tane falan tanitimi yapildi rica etsem onu da inceler misin,?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleydi bu ara dediğin diziye hemen bakıyorum ve sen bu yorumu görene kadar paylaşılmış olur diye düşünüyorum:))

      Sil