17 Kasım 2020 Salı

Mr. Queen 2020 Kore Dizisi

Harika eğlenceli bir tarihi Kore dizisi geliyor bunu kesinlikle izlerim ve eminim çok sevilecek. Kore tarihi diziler yılın sonuna doğru gelmeye başlıyor, yaşasın çok çok seviniyorum bu duruma ekşin dizilerinden sonra tarihi dizileri de çok severim. Ve tabi ki sevilen oyuncularda varsa tadından yenmez.

Hakkında:

Adı: No Touch Princess, Queen Cheorin, Mr. Queen
Tür: Dram, Romantik, Tarih, Fantastik
Yönetmen: Yoon Sung Shik
Senaryo: Park Kye Ok
Bölüm sayısı: 20
Yayınlanma Tarihi: 12 Aralık 2020 - 14 Şubat 2021
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi - Pazar
Kanal: tvN
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Bong Hwan, özgür ruhlu ancak ruhu bir şekilde Joseon dönemindeki Kraliçe Shin hye Sun'un bedenine giriyor. Kral Kim Jung Hyun'un sırları var. Nazik ve yumuşak başlı biri gibi görünüyor.Aslında güçlü yönlerini gizliyor.
***

Oyuncular:

Shin Hye Sun, Kim So Yong / Jang Bong Hwan rolünde..
Mavi Saray'da çalışan özgür ruhlu bir şef olan Jang Bong Hwan'ın ruhu ile Joseon hanedanlığında yaşayan bir kraliçe olan Kim So Yong'un vücudunun bir kombinasyonudur. Instagram'ın ne olduğunu bilen tek karakter olarak kameraya modern bir poz veriyor. Başlığında şöyle yazıyor: "Bu bir şok olacak, ama çok da şok olmamaya çalışın. Gerçek şu ki, ben bir erkeğim. " Kimliğinde, ikili kimliğine bir ipucu olan "fake_cowdragon" yazıyor. ("So Yong" adı Korece "inek" ve "ejderha" kelimelerine benziyor.)
~
Kim Jung Hyun, King Cheol Jong rolünde..
Dışarıdan zayıf ve etkisiz bir kral gibi görünen ancak sakladığı keskin ve güçlü iradeli bir tarafı olan Kral Cheoljong'u oynuyor. Başlığını okurken uzaklara baktı, “Kraliçe çok sıradışı ve tuhaf görünüyor. Sanki farklı bir dünyadan geliyormuş gibi. " Kimliği, gerçek Kral Cheoljong'un doğum yılına (1831) atıfta bulunan "king_ironbell1831" ve "cheol" (demir) ve "jong" (çan) adında bir İngilizce kelime oyunudur.
~
Bae Jong Ok, Queen Sun Won rolünde..
Tahtın arkasındaki gerçek güç olan Kraliçe Sunwon'u canlandırıyor. Tarihsel olarak, Sunwon bir önceki kralın kraliçe eşiydi ve yeni bir kral bulunması gerektiğinde Cheoljong'u evlat edindi. Kim Tae Woo , Sunwon'un iktidarın anahtarlarını elinde tutan küçük kardeşi Kim Jwa Geun'u canlandırıyor.

Bae Jong Ok'un posterinde şöyle yazıyor: "Genç ve güzel kalmaya çalışmamın nedeni iktidarda kalacağım." Kim Tae Woo'nun afişinde "Kim olduğumuzdan ziyade, kim olmamız gerektiği daha önemli" yazıyor. Kimliği, "left-guen.kim", Korece'de "sol" anlamına gelen "jwa" için bir referanstır.
~
Kim Tae Woo, Kim Jwa Geun rolünde..
"Özgür ruhlu, çok gürültülü, modern bir adam, katı ve kısıtlı bir hayat süren bir Joseon kraliçesinin bedenine girdiğinde birçok gülme ve öngörülemeyen durum olacak. . "Başka bir dünyadan So Yong", Kral Cheoljong'un hayatına yeni bir değişim kokusu getirdiğinde, lütfen "ruh değiştirme" skandalını dört gözle bekleyin. "
~
Seol In Ah, Jo Hee Jin rolünde..
***
Fragmanlar:
   
 
 
**
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder