5 Kasım 2020 Perşembe

Aik Aur Munafiq 2020 Pakistan Dizisi

İlk bölümü yayınlandı bile hemde İngilizce alt yazılı olarak ben çok sevdim diziyi eminim sizde çok seveceksiniz. Dizinin gidişatı ve sonu nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum. Sevilen oyuncular konusal olarak birazcık farklı yine bizden hayattan ilk bölümden birazcık bahsedersem para için sakat bir kıza şöfor olan bir adam ve kız nasıl o hala gelmiş onu izleyip görelim.

Hakkında:

Adı: Aik Aur Munafiq
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Samia Waseem
Senarist: Samina Ejaz
Bölüm sayısı: -
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2020 -
Yayın Günü ve Saati: Çarşamba, 20.00
Kanal: Geo TV 
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

Aik Aur Munafiq, ilişkilerde hüküm süren ikiyüzlülük unsurunu vurgulayan bir dizidir. Her bölümde çift yüzlü kişilikleri olan ve kan bağlarına ve çevresine karşı ikiyüzlü davranışları olan karakterler yer alıyor. Dizi, mağdurların suçlarından dolayı cezalandırılmalarına tanık olmadan önce münafıkların elinden acı çekerken yaşadıkları kötü duruma dikkat çekecek.

Azfar, Hina'yı Aşk tuzağına düşürür ve ona aşık olmasını sağlar. Hina, herkese çok kolay güvenen çok basit ve masum bir kızdır. Kalbini kırar ve onun bir hilekar olduğunu anlayınca çok incinir.

Geo Tv, Hikaye anlatma zanaatındaki mükemmel uzmanlıklarıyla sektörümüzün en iyi yazarları ve yönetmenleri, serinin her bölümünü son derece farklı ve büyülü olacak şekilde yaratmak için bir araya geldi. Her bölümde tanınmış bir kadro kadrosundan oluşan Aik Aur Munafiq, seyirciyi etkileyeceğinden emin.
***

Oyuncular: 

Hina Altaf, İyilik sever güzel kalplı bir kızdır. Felçlidir.
~
Azfar Rehman, Masum kızların duygularıyla oynayan huysuz ve bencil bir adamdır.
~
Syed Jibran 
Amar Khan
Haroon Shahid 
Shahood Alvi 
Kamran Jillani
Bu çeviri Youtube'dan arkadaşlar sizde ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz. Telefondan izlemek için Yandex indirin oradan otomatik çevirinin açık olduğundan emin olup izleyebilirsiniz.
***
Fragman:
~.~
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder