5 Kasım 2021 Cuma

Royal Secret Inspector Joy 2021 Kore Dizisi

Bir yeni tarihi dizi daha geliyor konu çok bilindik ama oyuncuların uyumu en çok merak ettiğim bakalım hele bir ilk fragman gelsin anlaşılır az olsa nasıl bir dizi ve uyumları :)
“Bütün ülkeyi sallayacak bir soruşturma gösterisi”

Hakkında:

Adı: Royal Secret Inspector Joy
Tür: Tarih, Dram, Romantik, Komedi
Yönetmen: Yoo Jong Sun
Senaryo: Lee Jae Yoon
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 8 Kasım 2021 - 28 Aralık 2021
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi,Salı
Kanal: tvN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

İşleri gizlice dolaşıp yolsuzluğu açığa çıkarmak olan gizli kraliyet müfettişlerinin etrafında döner. Özellikle tembel bir kraliyet müfettişinin ve gerçeği araştırmak için el ele verirken modern bir düşünce tarzına sahip ateşli bir kadının yolculuğuna odaklanıyor.
***

Oyuncular:

Taecyeon, Ra Yi Eon rolünde.. Eyalet sınavlarında birinci olan en genç gizli kraliyet müfettişi. Baygın gözleri olan atılgan bir adam, ama sorun şu ki, geleceğe dair hedefleri yok.
~
Kim Hye Yoon, Kim Jo Yi rolünde.. Zamanının ötesinde olan tutkulu bir kadındır. İnsanların boşanabileceğine inanan bir realist. Kadınların aile kayıtlarının bir parçası bile olamadığı bir dönemde yaşıyor, ancak boşanmayı ve hayata yeni bir başlangıç ​​yapmayı hayal ediyor.
***
Fragmanlar:
Kral, öncekileri öldürülmeye devam ettikten sonra yeni bir gizli kraliyet müfettişi arıyor. Adamlarından biri, tomarlarına karalamalar yapan ve toplantılarda esneyen tembel bir hükümet yetkilisi olan Ra Yi Eon'u önerir. Kral, aradığı şeyin tam olarak bu olduğuna karar verir ve Ra Yi Eon'u şok ve dehşet içinde bulunduğu pozisyona çağırır.

 Chungcheon Eyaletinde, Kim Jo Yi kendini adıyla tanıtır ve birinin karısı ve gelini olarak değil kendi hayatını yaşamak istediğini beyan eder. Üç yıl boyunca onun ve onun kirli çamaşırlarının peşine düştükten sonra, canı sıkkın kocasından boşanır ve kendine yeni bir hayat kurmak için kendi başına yola koyulur.

 Ra Yi Eon, kendinden öncekiler gibi öldürülmemek için iki hizmetçisiyle birlikte gizli göreve gider. Ancak asıl işiyle ilgilenmez ve tüm yerel restoranları ziyaret etmek ister, ancak parası biter ve sokaklarda yaşamak zorunda kalır. Bir ceset bulunduğunda Kim Jo Yi ile yolları kesişir ve ona soruşturmasında rehberlik etmeyi teklif ederek ona “Hayatımı değiştiren kişi sendin” der. “Kendimi ve benim için değerli olanları korumam gereken bir zaman gelecek” diyor. İkisi, Joseon'un sekiz eyaletini sarsmayı vaat eden kaotik, komik bir soruşturmaya başlarlar.
~~
Ra Yi Eon, Kim Jo Yi'ye onun güvenliğini sağlamak için tek başına bir maceraya çıkacağını cesurca söyler. "Gizli bir kraliyet müfettişinin yolu tehlikeli," diye uyarıyor, "o yüzden burada kal." Ancak, kılıç kullanan bir haydut tarafından arkadan pusuya düşürüldüklerinde, bunu fark eden ve onu hızla yere seren Kim Jo Yi olur.

 Onu yere indirdiğini gördükten sonra, Ra Yi Eon hızla fikrini değiştirir ve hoş bir şekilde "Hadi birlikte gidelim" der.
~~
~~
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder