20 Mart 2023 Pazartesi

Joseon Attorney: A Morality 2023 Tarihi Kore Dizisi

Başlamadan harika bir dizi olacağına karar verdim ama oyuncular tam kesin değil. Bakalım kimler olacak. Şimdiden söylüyorum çok sevilen bir yapım olacak. Konusu tanıdık hatta bir dizi var diyelim ama bu Joseon zamanında geçiyor bu yüzden farklı olacak:) Teklif olarak götürülen oyuncularda sevdiklerimden inşaallah kabul ederler. ( Kabul etmişler sabırsızlıkla bekliyorum)
Posterde "İlk kez yaşamak istiyorum" yazıyor.

Hakkında:

Adı: Joseon Lawyer, Joseon Attorney: A Morality
Tür: Tarih, Romantik, Dram, Hukuk
Yönetmen:  Lee Han Joon, Kim Seung Ho
Senaryo: Jung Ho Rak
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 24 Mart 2023 - 13 Mayıs 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cuma Cumartesi
Kanal: MBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Önceden planlanmış davaları alan ve haksızlığa uğrayan kurbanların duygularını kendi yararı için kullanan kötü avukat Kang Han Soo'nun hikayesini anlatmaktadır. İstemeden de olsa sonunda halkın kahramanı haline gelir ve problem çözücü olarak saygı kazanır. Ancak zamanla gerçekten adil bir avukat olarak olgunlaşır.
***

Oyuncular:

Woo Do Hwan, Kang Han Soo rolünde.. 
Hanyang'daki (günümüz Seul) en iyi avukattır. Hukuk konusundaki bilgisi ile olayları tersine çevirme yeteneği ile tanınmaktadır. Harika oyunculuk becerileri ile büyük bir kalabalığı aldatabilmektedir. Ancak zamanla olgunlaşır ve yavaş yavaş halkın sesi olan bir kahramana dönüşür.
~
Bona,  Lee Yeon Joo rolünde.. 
Kang Han Soo'nun müvekkilidir. İlk bakışta haksızlığa uğramış sıradan biri gibi görünen Lee Yeon Joo, aslında pek çok sırrı olan birisidir. İntikam alabilmek için Kang Han Soo'ya yaklaşır ancak zamanla aralarında romantik duygular gelişir.
~
Cha Hak Yeon, Yoo Ji Seon rolünde..
 Joseon'un prestijli ailelerinin birinden gelen ve aynı zamanda ülkenin en prestijli okuyucularından biridir.
**
Fragmanlar: 
Kang Han Soo ve Dong Chi ( Lee Gyu Sung ) tartışırken, Kang Han Soo hüsrana uğramış bir şekilde "Çünkü biz biriz" diyor. Yanlarından Lee Yeon Joo kocaman bir gülümsemeyle ekledi, "Size artık üç kişiyiz diyorum," onlarla çalışma niyetini ifade ediyor. Daha sonra Kang Han Soo ve Lee Yeon Joo, birlikte ata binerken romantik bir an paylaşarak ilişkilerinin nasıl gelişeceğine dair soruları gündeme getirir. 

Sonunda, Kang Han Soo, "O hayatı kurtarmayı hedefleyeceğim" şeklindeki kesin ifadeyle vatandaşların umutsuz yalvarışlarına yanıt vermeye çalışıyor. Bununla birlikte, Kang Han Soo parmaklıklar ardında sıkışıp acı çektiği için dramatik bir şekilde ağladığında, fragman komik bir hal alır.
*
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

2 yorum:

  1. Merakla beklıyorum, tarıhı dızıler pek yogun değil birde saray dlşı ,harıka👏👏👏😍

    YanıtlaSil