24 Mart 2023 Cuma

Türkçe altyazılı Çin Dizileri 2022

Artık 2022 yapımı izlediğim ve sevdiğim Çin dizilerini yeni bir listeye eklemeye başlayalım. Umarım bu listemizde diğer listeler gibi sevilir:))
~~

Yan Zhi's Romantic Story

Çevirisinin gelmesine çok sevindim hemde Youtube'da izlenmesi daha kolay çok tatlı bir dizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Türkçe adı, Yan Zhi'nin Romantik Hikâyesi

Konusu: Yan Ning kendini ifade etmede pek iyi olmayan bir kız, uzun yıllardır çocukluk arkadaşı olan Shen Zhizhou’ya olan tek taraflı aşkını ifade etmek için bir türlü fırsat bulamıyor. Ödül kazanan başrolümüz bunu fırsat bilip çocukluk aşkından sevgilisi olmasını istiyor ama olaylar düşündüğü gibi ilerlemiyor. Reddedilme gibi acı bir sonla yüzleşemeyen başrolümüz Shen Zhihou’ya olan hislerini psikoterapi yöntemiyle sildirmeye karar verir. Aşka inanmayan ve en yakın arkadaşını kaybetmek için ona olan duygularından kaçan Shen Zhizhou bunu duyunca çok şaşırır. İkilimizin yolları bir aşk programı vesilesiyle tekrardan kesişir.

Bakalım ikili bu vesileyle tekrardan bir araya gelecekler mi? 
Başlamadan biten aşkları küllerinden tekrar doğacak mı? 
Duygularından kaçıp korkakça davranmanın işe yaramadığını anlayan Shen Zhizhou duygularıyla cesurca yüzleşebilecek mi? 
Doludizgin bir mini aşk dizisi bizleri bekliyor.

Tür: Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı: 20 ( 8 - 12 dk arası )
Başrol Oyuncular: Meng En, Cheng Jin Ming
***

Time and Him Are Just Right

Gençlik konulu çok tatlı bir dizi daha getirdim biliyorum bunu da çok seveceksiniz:) Youtube'da altyazılı olarak var Adı, Doğru Zaman Doğru Kişi

Konusu: Lin Xi, güç ve canlılık dolu, IQ'su yüksek ve korku filmlerini seven bir kızdır. Birisi zorbalığa uğradığında, sert bir kahraman olur ve çeşitli sorunları kolayca çözer. Bu arada Ji Junxing, çok yönlü bir bilgisayar yazılımı programlama öğrencisi olan soğuk, açık sözlü ve içe dönük bir adamdır. Lin Xi'nin sınıf arkadaşıdır. Dışarıdan soğuk görünebilir ama aslında duygu göstermede iyi olmayan sıcakkanlı bir adamdır. Sadece arkadaş olmakla kalmaz, sonunda kendi hayallerini ve hedeflerini de gerçekleştirirler.

Tür: Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı:25
Başrol Oyuncular: Lu Yuxiao, Wu Junting
***

Accidentally Meow On You

Çok eğlenceli bir Çin dizisi daha getirdim çok seveceksiniz çok Youtube da altyazılı olarak var. Adı, Yanlışlıkla Sana Miyavladım :)

Konusu: Dizimizde sakatlanması nedeniyle sporculuk kariyerini sonlandırmak zorunda kalan bir sporcu kız ile iş hayatında oldukça kararlı ve acımasız olan bir CEOnun aşk hikâyesi anlatılıyor. Başrollerimizin ilk talihsiz karşılaşmalarından sonra ikinci kez şirkette karşılaşıyorlar.Kadın başrol Tian Tian’in CEOda bıraktığı ilk izlenim oldukça kötü olunca iş başvurusu CEO tarafından reddediliyor. Dizimizin devamında kedinin ikiliyi bir araya getirdiğine ve aşklarına kıvılcım olduğuna şahit olacağız.

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı:24
Başrol Oyuncular: Xing Zhao Lin - Hu Bing Qing
***

She and Her Perfect Husband

Anlaşmalı evlilik konulu bir dizi daha yeni izlmeye balşadı Youube Türkçe altyazılı olarak var. Adı, O ve Onun Mükemmel Kocası

Konusu: Bekar kadın avukat Qin Shi, kariyerine odaklanmıştır, ancak ailesi tarafından alelacele evlendirilmiştir. En iyi avukat firması Cheng & Hui, aile meselelerinde uzmanlaşmış avukatları işe alıyordur ve şartlardan biri evli olmaktır. Qin Shi'nin aynı zamanda bir HR olan ikinci erkek kardeşi Qin Wenyu, Qin Shi'nin evlilik statüsünü izni olmadan gizlice "evli" olarak değiştirmiştir ve böylece onun için birdenbire kurgusal bir koca yaratılmıştır. Hiçbir şey bilmeden Qin Shi işe alınmıştır. Olağanüstü performansı, kurucu Lao Jin'in onayını almış, ortaklarla yapılan bir toplantı sırasında Lao Jin, Qin Shi'ye Kadın Girişimciler Derneği'nin hukuk müşaviri olmasını tavsiye etmiştir Qin Shi ancak o zaman "evli" olduğunu anlamıştır. 

Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 40
Başrol Oyuncular: Yang Mi, Xu Kai
***

Side Story of Fox Volant

Farklı bir tadı olan güncel bir Çin dizisi getirdim. İlk bölümün ilk 8 dakikasına bayıldım ondan sonra izlemeye karar verdim. Bakalım ileri ki bölümlerde ne olacak izleyip görelim:) Çevirisi yok sanırım. Youtube'da İngilizce altyazılı var ayarlardan Türkçe yapıp izliyorum.

Konusu: Kahraman Hu Fei, babasının ölümünün intikamını almak için adım atıyor ve bunu yaparken, cesur ama pervasız bir gençken, kendi neslinde sıradan insanları önemseyen ve ülkenin her yerindeki topluluklara hizmet eden bir kahramana dönüşüyor.

Tür: Tarihi, Romantik, Aksiyon
Bölüm Sayısı: 40
Başrol Oyuncular: Qin Jun Jie, Liang Jie, Xing Fei
***

My Girlfriend Is an Alien 2. Sezon

Çok severek izlediğim dizimin sonunda 2. sezonu geldi ve yakında tüm bölümlerini Türkçe altyazılı olarak Youtube'da izleyebileceğiz. İlk bölümünü izledim bile. Harika:)) Türkçe adı, Kız Arkadaşım Bir Uzaylı2

Konusu: Çiftimiz aşklarını evlilikle taçlandıracaklarken Chai Xiaoqi kendi gezegenine geri götürülüyor. Ana gezegeninde Xiaoqi’nin hafızası temizleniyor. Teşkilat Xiaoqi’den yararlanmak için yeni hafızasına Fang Leng’in ona zorbalık ettiğini ve onunla evlenmek için zorladığını giriyor. Bundan sonra Xiaoqimiz teşkilatın verdiği görevle Dünyaya geri gönderiliyor. Ama yaşanılan bir aksilik nedeniyle yanlış zaman dilimine giden Xiaoqi, Fang Leng ile daha tanışmamış oldukları 2018 yılına gidiyor. Aşk dolu çiftimiz tüm engelleri aşıp birbirlerine tekrardan aşık olabilecekler mi? Doludizgin aşk hikâyeleri yeniden başlayacak mı? Hafızalarını kaybeden ikili şartlar ne olursa olsun yine sen, hep diyebilecekler mi? 

Müthiş bir sezon biz sevenlerini bekliyor.

Tür: Fantastik, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 30
Başrol Oyuncular: Bie Thassapak Hsu, Wan Peng, Alina Zhang, Wang You Jun
***

Love Between Fairy and Devil

Yaa bu nasıl bir dizi tamam tarihi Çin dizileri kostüm ve mekanları olsun hep iyiydi ama bu dizi daha iyi tam bir masal ve olağanüstü çok güzel çok beğendim. Masal diyarında hissettiriyor. Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.

Konusu: Kibirli büyük şeytan Dong Fang Qing Cang ile yumuşak ve sevimli küçük peri Xiao Lan Hua arasındaki öfkeli aşk hikayesine odaklanan Jiu Lu Fei Xiang'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Pixin kabilesinin tanrıçası, iblis Dongfang Qingcang (Dylan Wang tarafından oynanan) tarafından yok edildi ve on bin yıl sonra cennet aleminde düşük rütbeli bir peri olarak yeniden doğdu. Dongfang Qingcang, özgürlüğünü kazanmak için vücudundaki büyü mührünü kaldırmak için Xiao Lan Hua'nın ruhunu feda etmelidir. Bu süreçte, aşkını ve çaresizliğini kıran bu şeytan, nazik ve sevimli Xiao Lan Hua'ya aşık olur.

Tür: Fantastik, Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 36
Başrol Oyuncular: Yu Shu Xin, Dylan Wang, Zhang Ling He, Xu Hai Qiao, Cristy Guo
***

Love in Flames of War

Harika bir dizi getirdim hemde tarihi en sevdiğim türden. Dizi ve oyuncu kadrosunu çok sevdim. İzlettiriyor kendini kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum çevirisi de yapılıyor.

Konusu: 20. yüzyılın başlarında, Çin Cumhuriyeti, Japon İmparatorluğu'nun Çin egemenliğine karşı artan bir tehdit oluşturmasıyla kendini kurmak için mücadele ediyor. Bu arka planda, öfkeli bir genç olan Xiao Bei Chen hızla büyüyor. Lin Hang Jing adındaki ailesine sığınan bir kıza zorbalık yapmayı seviyor, ancak kız ondan korksa bile dayanıklılık ve kararlılık gösteriyor. Böyle davrandıkça sonunda ona aşık olmasına yol açar. Cazibe artar, ancak Xiao Bei Chen, babasının onu birkaç yıllığına bir askeri akademiye göndermek istediğini öğrenir. Ayrılmadan önce, döndüğünde Lin Hang Jing ile evlenebileceğine dair aileden bir söz almayı başarır. Ancak beş yıl sonra geri döndüğünde, onun şimdi başka bir adama, Mu Zi Zheng'e söz verildiğini öğrenir.

 Artık aceleci bir kabadayı olmayan Xiao Bei Chen, çelik gibi odaklanmış genç bir adam oldu. Lin Hang Jing'in kalbini kazanma planından vazgeçmeyecek. Bununla birlikte, 1937'de İkinci Çin-Japon Savaşı patlak verdiğinde bu plan kargaşaya yol açar. Aniden üçü de bir taraf seçmek zorunda kalır ve kararları sadece kendi geleceklerinin değil, binlerce kişinin de kaderini şekillendirebilir.

Tür: Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 43
Başrol Oyuncular: Shawn Dou, Chen Duling 
***

Love at First Taste

Size hemen izleyebileceğiniz mini bir Çin dizisi getirdim. Youtube'da bütün bölümlerini birleştirip tek bir part şeklinde Türkçe altyazılı olarak var. Hemen izleyin:) Türkçe adı, İki Dudak Arasında Aşk

Konusu: 3 ay ömrü kaldığını öğrenen Tong Xiaoman ve ırkından bıkıp Dünya'ya gelen Aylı Ou Zeye'nin aşk hikayesi.

Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 26
Başrol Oyuncular: Zhang Fei Fei, Pan Yue Tong
***

Nothing But You

Konusu çok güzel ve çok tatlı bir romantik komedi çin dizisi bbazı sahneler var çok eğleneli ve samimi çok bbbeğendim kesinlile izlemenizi tavsiye ediyorum. Diziyi Youtube'dan izliyorum.

Konusu: En çok satan yazar Zuo Tong'un "Işığa Karşı Geldi" adlı romanından uyarlanan bu dizimizde, bir kaza nedeniyle ikiz kardeşi gibi davranmaya zorlanan "kaybeden" Jiang Lili'nin hikayesini anlatıyor. Birinci sınıf bir yapımcının, yani ablası kız kardeşinin hayatı ile kendisi arasındaki aşırı zıtlığı deneyimledikten sonra, kendisinin daha iyi bir versiyonu olmaya çalışır ve sonunda aşkı bulur.

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 24
Başrol Oyuncular: Rain Wang, Luo Zheng
**
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!
*
Liste 1 Çin dizileri için Tıklayın!
2020 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2021 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder