16 Mart 2023 Perşembe

Maitree 2023 Hint Dizisi

Shrenu Parikh'in yeni dizisinden haberdar mıyız. Güzel bir diziye benziyor ve çevirisi de yapılıyormuş. İzlemek istediğim diziler arasında yer alıyor daha çok taze bir dizi bakalım zamanla nasıl ilerleme gösterecek. Shrenu Parikh dizilerini seviyorum bu diziyi de severek izleyeceğim.

Hakkında:

Adı: Maitree
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen:
Yapımcı:
Senaryo:
Bölüm Sayısı: devam ediyor.
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 7 Şubat 2023
Yayın Günü ve Saati:
Kanal: Zee Tv
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Maitree ve Nandini çocukluktan beri en yakın arkadaşlardır ancak büyüdüklerinde Maitree, bilinmeyen bazı nedenlerle Nandini tarafından ihanete uğradığını hisseder ve ikilinin dostluğu arasında bir uçurum oluşur.

( Maitree ve Nandini en iyi arkadaşlardır ve birbirlerinden ayrılmamak için aynı evde evlenmeyi umarlar. 15 yıl sonra.. Nandini ve Maitree artık büyümüştür. Nandini, Ashish ile evlidir. Onlar da ilk çocuklarını bekliyorlar. Ashish, mesleği gereği bir avukattır. Sonunda Maitree, Ashish'in küçük kuzeni Saaransh ile evlenir. Kimsenin bilmediği Saaransh bir uyuşturucu bağımlısıdır. Saaransh ve Maitree; Nandini ve Ashish bir araba kazası geçirir. Ashish ve Maitree şans eseri kazadan kurtulur. Nandini bir erkek bebek doğurduktan sonra komaya girerken, Saaransh yaralarına yenik düşerek ölür. Saaransh'ın annesi Sona Tiwari, Saaransh'ın ölümünden Maitree'yi sorumlu tutar. Nandini'nin annesi Vasundhara yanlışlıkla Ashish'in önünde Saaransh'ın uyuşturucu bağımlısı olduğundan bahseder ve bu onu şok eder. Maitree, Nandini ve Ashish'in oğluna bakmaya karar verir. Vasundhara, Maitree'ye Saaransh'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyler. Maitree mahvolur ve Ashish ile yüzleşir. Ashish tutuklanır ve Vasundhara, uyuşturucu satıcısı olduğunu kanıtlamak için mahkemede ona karşı sahte kanıtlar kullanır. Ancak daha sonra kefaletle serbest bırakılır ve oğlunun isim törenine katılır. Ashish ve Nandini'nin oğlunun adı, adlarının birleşimi olan Nandish'tir.)
***

Oyuncular:

Shrenu Parikh, Maitree Tiwari (kızlık soyadı Mishra) rolünde.. Saaransh'ın dul eşi; Nandini'nin en iyi arkadaşı; Vishwas ve Sona'nın gelini (2023-günümüz)
~
Bhaweeka Chaudhary, Ashish'in karısı Nandini Tiwari (kızlık soyadı Singh Rathore) rolünde..  Maitree'nin en iyi arkadaşı; Nandish'in annesi (2023-günümüz)
~
Namish Taneja, Saaransh'ın büyük kuzeni Ashish Tiwari rolünde..  ; Nandini'nin kocası; Nandish'in babası (2023-günümüz)
~
Ashish'in küçük kuzeni Saaransh Tiwari rolünde.. Zaan Khan; Maitree'nin Kocası (2023) (Ölü)
***
Fragman:
***
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

1 yorum: