29 Mayıs 2024 Çarşamba

Türkçe Altyazılı Hint Dizileri 2023

Bu listemize de 2023 yapımı olup da çevirisi olan Hint dizilerini ekleyeceğim diğer listelerin linkini de en aşağıda vereceğim onlara da bakarsınız. Listeyi her yeni dizi çevirisi oldukça listeyi güncelleyeceğim. Nice beklediğimiz dizilerin çevirisine inşaAllah:)
~~

Kaise Mujhe Tum Mil Gaye

Sriti Jha'dan uzun zaman sonra farklı ir dizide görüyorum daha diziye başlamadım çevirisi var.

Konusu: Aşka inanan bir kadın, geçmişteki kalp kırıklığı nedeniyle romantizm konusunda temkinli davranan bir adamla tanışır. Farklılıklarına rağmen yakınlaşırlar ve karşıt görüşlerinin üstesinden gelip gelemeyeceklerine karar vermeleri gerekir.

Başrol Oyuncular: Sriti Jha, Arjit Taneja
***

Jhanak

Baya oldu Hint dizileri izlemeyeli bir sürü yeni diziye başladım buda onlardan birtanesi :)

Konusu: Azimli bir genç kadın, bir annenin daha iyi bir yaşam vaadini yerine getirmek için bir yolculuğa çıkarken, bir yandan da hayatını daha da karmaşık hale getiren bir adamla yolları kesişirken zorlukların ve kayıpların üstesinden gelir.
***

Do Dil Mil Rahe Hai

Çoğu diziden benzerlik göreceğiniz kibirli adam ve sempatik neşeli kızımızın bir şekilde geçmiş ve gelecekte karşılaşmış olmaları ya da daha fazlası bakalım ilişki durumları nasıl ilerleyecek merak ediyorum:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Bekaaboo

2023 yılın ilk fantastik dizisi sanırım çevirisi yapılıyor ve Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var:) Dizi çok akıcı fantastikliği herzaman ki gibi abartı ama izletiyor kendini izledikten sonra anlayacaksınız.

Konusu: Bekaboo, perilerin ve iblislerin dünyasını keşfediyor. Destansı bir hikaye, her ikisi de büyülü atalarından habersiz olan Rakshas ve bir Pari'nin etrafında dönüyor. Gerçekte kim olduklarını ve atalarının yeteneklerini öğrendikten sonra ne olur?
***

Maitree

Shrenu Parikh olduğu her diziyi izlerim ilk bölümlerine baktım sonra ara verdim ama tekrar başlayacağım. İzleyenler varsa yazın bakalım dizi nasıl gidiyor?? :))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Chashni

Yolları ayrılan iki kız kardeşin yıllar sonra tekrar bir araya gelmeleri iyi mi olur kötü mü olur izleyip görelim bakalım ben hala merak ediyorum :)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Dear Ishq

Yeni yılın, çevirisi yapılan ilk dizisini ekliyorum yeni listeye izlemek isteyenlere duyurulur:))

Konusu: Ünlü yazar Abhimanyu, hayatı karton kapaklı kurgunun ötesinde olan Asmita ile acımasız bir meydan okumanın içine çekilir. Meydan okuma karşısında, aşk yeşerecek mi?
~~
*
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder