28 Ekim 2023 Cumartesi

Castaway Diva 2023 Kore Dizisi

Park Eun Bin baya çalışıyor son dizileri harika bunun konusu da ilgi çekici herkesin izlemek istediği türde bir dizi olacağını düşünüyorum.

Issız Adanın Divası

Hakkında:

Adı: Castaway Diva
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Oh Choong Hwan
Senaryo: Park Hye Ryun
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2023 - 3 Aralık 2023
Yayın Günleri ve Saati:
Kanal: tvN, Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Bir kaza sonucu ıssız bir adaya sürüklenen ve 15 yıl sonra bulunan bir kadının hikayesidir. Yıllar sonra bulunan kadın, modern hayata geri döndüğünde bu yeni dünyaya uyum sağlamaya çalışır.
***

Oyuncular:

Park Eun Bin, Seo Mok Ha rolünde.. 15 yıl sonra ıssız bir adadan kurtarılmıştır. Mok Ha, tamamen yeni ve alışılmadık bir dünyada şarkıcı olma hayaline doğru cesur adımlarla ilerler ve zor durumlarda bile kahkahasını ve umudunu kaybetmiyor.
~
Kim Hyo Jin, Yoon Ran Joo rolünde.. Bir zamanlar göz alıcı bir top star olan ama artık hayranları olmadan geçmişte unutulmuş bir ünlüdür. Yeni zorluklara göğüs germekten çok korkmasına rağmen, büyük hayranı Seo Mok Ha ile tanıştıktan sonra hayatında başka bir dönüm noktasıyla karşı karşıya kalır.
~
Chae Jong Hyeop, Kang Bo Geo rolünde.. Bir müzik varyete programından sorumlu olan yapımcı yönetmendir. Gönüllü olarak çalışırken 15 yıldır ıssız bir adada mahsur kalan Seo Mok Ha'yı keşfeder ve kaderleri birbirine geçer.
~
Cha Hak Yeon ( N ) , Kang Woo Hak rolünde.. ​​Kang Bo Geol'un ağabeyi ve YGN Haber Ajansı'nın Sosyal İşler bölümünde bir muhabirdir. Kang Woo Hak, merakına hakim olamayan ve ailesine karşı özel bir sevgi besleyen bir adamdır.
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder