24 Ekim 2023 Salı

The Matchmakers 2023 Tarihi Kore Dizisi

Rowoon'dan yeni romantik komedi tarzı ona çok yakışan tarihi türde yeni bir dizisi geliyor. Çok eğlenceli bir yapım olacak belli.  
"Size iyi bir eş bulacağız"

Hakkında:

Adı: The Matchmakers, Sending Me to You, Wedding Match
Tür: Tarihi , Komedi , Romantik , Melodram
Yönetmen: Hwang Seung Gi
Senaryo: Ha Soo Jin
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2023 - 19 Aralık 2023
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi, Salı
Kanal: KBS2 , Viki
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Joseon Hanedanlığı döneminde geçen romantik bir komedidir. Genç dul Jung Soon Deok ile genç dul Shim Jung Woo arasındaki karşılaşmanın ve Joseon'u temsil eden dört genç bakireyi evlendirmek için ikisinin birlikte verdiği mücadelenin hikayesini anlatıyor.
***

Oyuncular:

Rowoon, Shim Jung Woo rolünde.. 
Parlak bir zekası ve bir o kadar da parlak bir görünüşü vardır. 17 yaşına geldiğinde ve prenses ona aşık olduğunda kralın damadı olarak tüm gözler ona döner. Ancak prenses, düğün törenleri sırasında ölür ve böylece dul kalır. Bu olaydan sonra evliliklerinin geçersiz kılınmasını ister çünkü tek yapmak istediği yeteneklerinin sadece ülkesine yardım etmek için kullanılmasıdır. Bu yöndeki isteği ile çöpçatanlık işine girişir ve ülkedeki genç bakireleri kralın emriyle evlendirmeye yardım eder.
~
Cho Yi Hyun, Jung Soon Deok rolünde..
 Birinci başbakan yardımcısının ailesinin ikinci gelini. Hanyang Şehrindeki en iyi çöpçatan Bayan Yeo Joo olarak ikili bir hayat yaşıyor.
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder