1 Nisan 2024 Pazartesi

Captivating the King 2024 Tarihi Kore Dizisi

Jo Jung Suk'un bayadır izlemiyorduk kendisini bu diziyle izlemek için sabırsızlanıyorum. Shin Se Kyung tarihi Kore dizilerine yakışıyor bu ikili çok güzel olacak gibi. Konusu en sevdiğim türden nefretle başlayan aşk:)

Hakkında:

Adı: Captivating the King, Sejak
Tür: Tarihi , Romantik , Melodram , Politik
Yönetmen: Jo Nam Gook
Senaryo: Kim Sung Deok
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2024 - 10 Mart 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar
Kanal: tvN, TVING, Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Güç savaşlarıyla boğuşan bir kral, kendisinden gizlice intikam almak isteyen gizemli bir kadınla karşılaşınca aralarında beklenmedik bir aşk doğar. 
***

Oyuncular:

Jo Jung Suk, Kral Lee In rolünde.. Prens olduğu zamanlar abisi Kral Lee Sun'a sadakat yemini eder. Qing Hanedanlığı tarafından rehin alındıktan sonra Kral Lee Sun kardeşinin sadakatini ihanet olarak görür ve ondan nefret etmeye başlar. O günden sonra derin ve duygusal acılarla baş etmek zorunda kalan Lee In, zamanla yüksek bir mevkiye ulaşır ve kral olur. Tüm bu güce ve zenginliğe rağmen içten içe üzgün ve zayıftır. Baduk (eski bir masa oyunu) oynayarak üzüntülerini unutmaya çalışır
~
Shin Se Kyung, Kang Hee Soo rolünde.. İntikam almak isteyen bir casus. Baduk oyuncusu olarak ün kazandıktan sonra Kral Lee In ile tanışır ve ona aşık olur. Kaderin bir oyunuyla casus olmak zorunda kalır. İntikamını almak için ise tekrardan Kral Lee In'e yaklaşır.
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder