1 Nisan 2024 Pazartesi

Flex X Cop 2024 Kore Dizisi

Başrol için Ahn Bo Hyun çok iyi olmuş tam ona yakışacak türden ve en sevdiğim hiç sıkılmadan izlediğim tür polisiye gelsin bakalım.

Hakkında:

Adı: Flex X Cop
Tür: Polisiye, Gizem, Romantik
Yönetmen: Kim Jae Hong
Senaryo: Kim Ba Da
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2024 - 23 Mart 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Ulaşılamaz suçluları yakalamak için polisle el ele veren bir chaebol'ün yolculuğunu anlatmaktadır. Hayatta her şeye sahip olan Jin Yi Soo, beklenmedik bir davaya bulaşır ve şiddet suçları ekibine katılmak zorunda kalır.
***

Oyuncular:

Ahn Bo Hyun, Jin Yi Soo rolünde.. Jin Yi Soo hayattaki her şeye sahiptir. Üçüncü nesil bir holding sahibi olarak, asla başkalarının yardımına ihtiyaç duymaz. Ancak bir davaya bulaştığında işler değişmeye başlar. Jin Yi Soo, Kangha Polis Karakolunda hırsızları yakalama konusunda uzmanlaşmış şiddetli soruşturma ekibine katılmak zorunda kalacak. Kangha Polis karakoluna katılmasının ardından, yolsuzluğa karışan kişileri ve yetkililer tarafından desteklenen suçluları yakalamaya dahil olur.
~
Park Ji Hyun, Lee Kang Hyun rolünde.. Kendini mesleğine adamış başarılı bir dedektiftir. Jin Yi Soo ekibine katıldığında onu hiçbir şekilde umursamaz. Jin Yi Soo gibi insanlardan nefret ettiği için onu olabildiğince zorlar. Zamanla ona karşı olan duyguları da değişir.
***
Fragman:
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder