27 Eylül 2023 Çarşamba

A Good Day to be a Dog 2023 Kore Dizisi

Kurbağaları öperek prensinizi bulamazsınız ama birini öperek köpeğe dönüştürebilirsiniz. Peki bunun sonu nereye varıyor sonra Prensi mi oluyor?? gelsin de izleyelim bakalım:))

Hakkında:

Adı: A Good Day to be a Dog
Tür: Fantastik, Romantik, Komedi
Yönetmen: Kim Dae Woong
Senaryo: Lee Hye (webcomic), Baek In A
Bölüm sayısı: 14
Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2023 - 3 Ocak 2024
Yayın Günleri ve Saati:
Kanal: TBA
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Ailesinin laneti yüzünden öptüğü erkekleri köpeğe dönüştüren bir kadın hakkında fantastik bir romantik dramadır. Han Nae Na bu laneti kırmak istemektedir ancak onun lanetini geri alabilecek tek kişi, travmatik bir olay nedeniyle artık kim olduğunu hatırlayamadığı köpeklerden korkan bir adamdır.

Not: Lee Hye'nin (22 Eylül 2017'den 13 Nisan 2019'a Naver aracılığıyla yayınlanan ) web çizgi romanı "Onueldo Sarangseureobgae"ye dayanmaktadır.
***

Oyuncular:

Park Gyu Young, Han Hae Na rolünde.. Herşeye sahipmiş gibi görünen güzel ve zeki bir öğretmendir. Sıradan bir hayatı var gibi görünse de ailesinin bir sırrı vardır. Atasının bir hatası nedeniyle Han Hae Na'nın ailesi nesiller boyu bir lanete maruz kalır. Bu lanet yüzünden aileden kim birini öperse öptüğü kişi 6 saat boyunca bir köpeğe dönüşür. Daha sonra normal görünümlerine geri dönerler ancak bu dönüşüm, köpek görünümündeki kişi aynı kişiyi öpene kadar her gece kendini tekrar eder.
~
Cha Eun Woo, Jin Seo Won rolünde.. Han Hae Na ile aynı lisede öğretmendir. Yakışıklı olması ve karizması ile öğrenciler arasında oldukça popülerdir. Gençken başına gelen bir olay yüzünden köpeklerden ölümüne korkmaktadır. Bir gece, sarhoş olan Han Hae Na, yanlışlıkla onu öper. Aynı lisede öğretmen olmalarına rağmen meslektaş olarak bile yakın olmayan ikili bu olay sonrasında yakınlaşmaya başlar.
~
Lee Hyun Woo, Lee Bo Gyeom rolünde.. Han Hae Na ve Jin Seo Won'un meslektaşıdır.
***
Fragman:
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder