22 Ağustos 2023 Salı

Hint Film Tavsiyeleri

Şuana kadar aklımda olan ve etkilendiğim Hint filmlerinden oluşan tavsiyelik bir liste yaptım umarım beğenirsiniz. Daha çok Tamil ve Telugu filmlerini görebilirsiniz eminim çok seveceksiniz. Duyguyu daha çok yansıttıklarını düşünüyorum. 

Gatta Kusthi  2022

Son zamanlarda izlediğim en iyi Hint filmi olabilir. Gülmekten öldüğümmm ve çok güzel kadına yönelik bazı mesajlarına bayıldım:))

Konusu: Erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu düşünen Veera, bu yöndeki beklentilerini karşılayacak bir gelin adayı aramaktadır. Fakat görücü usulü bir şekilde evlendiği Keerthi, beklentilerinin tam zıttıdır. Gerçek ortaya çıktığında ne olacaktır?
***

Sooryavanshi 2021

Film güzeldi ama son 30 dakikası efsaneydi bayıldım muhteşem üçlü vardı orda bir görseniz bayılırsınızzzz tam bir şenlik.

Konusu: Korkusuz, sadık (ve birazcık unutkan) bir polis memuru, yaşadığı şehir Mumbai'yi hedef alan büyük bir komployu engellemek için elinden geleni yapar.
***

Godse 2022

BİR DİPLOMA ELDE ETMEK İÇİN HAYATININ 25 YILINI HARCAYIP NİTELİĞİYLE İLGİSİZ BİR İŞTE ÇALIŞAN HER MEZUNUN ACISININ TASVİRİDİR

Onlarca insanın okuduğu okuldan mezun olduktan sonra iş bulamamasını ve kısaca bizi anlatan bir film getirdim. 

Gerçekten heryerde mevcut bu olaylar filmde olduğu gibi kaçımız okuyupta okuduğu bölüm işinde çalışıyor yüzde elliden o kadar az olduğu açık ki umarım birgün gerçekten okuduğumuz için şükrederiz zira bu zamanda hiçbir faydası yok! Bu filmi şuan gördüysen izle derim bakalım sende kendini görebilecek misin??!

Konusu: Adının Godse olduğunu söyleyen bir adam, birkaç üst düzey memuru rehin alınca müzakereleri yönetmek için bir yardımcı başkomiser görevlendirilir. 
***

Etharkkum Thunindhavan 2022

Netflix'i bir kez daha sevmeye başladım. İzlemek istediğim Hint filmlerini orada bulunca sevinçten yerimde duramıyor ve hemen izlemeye başlıyorum. Bu filmde bir Suriya filmi:)) Kadınların ne kadar değerli ve basit olmadığını vurgulamaya çalışılmış ve filmin devamı gelecekmiş. Türkçe adı, Korkusuz Savaşçı

Konusu: Acımasız bir lider tarafından yönetilen ve genç kadınları cinsel olarak sömürüp onlara göz dağı veren çeteyi açığa çıkaran avukat, adalet için kanlı bir mücadele verir. 
***

Beast 2022

O kadar çok aradım ki sonra bir sitede buldum ordan izleyeyim dedim reklamlardan dolayı bir türlü açılmadı. Tam açıldı başka bir siteye bakayım dedim. Netflix'de buldum harika değil mi?? O kadar çok sevindim ki ve başladım izlemeye Vijay'ı özlemişim burda da mimiklerini kullanmış ve aksiyon bol bir filmdi izlemenizi tavsiye ediyorum. Love Vijay !

Konusu: Bir alışveriş merkezine düzenlenen saldırı tehlikeli bir rehine krizine sebep olunca, eski bir istihbarat ajanı kendini tekrar aksiyonun ortasında bulur.
***

RRR 2022

Beklediğime değen harika bir filmdi. Abartı aksiyon sahneleri vardı ama bu beni hiç rahatsız etmedi aksine zevkle izledim. Ram Charan'ı çok özlemiştim çok yakışıklıydı herzaman ki gibi.. NT Rama Rao Jr. oyuncusunu da severim ama Ram Charan bambaşka bir yerde benim için. Efsane bir filmdi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Netflix'de rahatlıkla izleyebilirsiniz. Keşke her yeni çıkan Hint filmlerini ekleseler:)

Konusu: İngiliz Raj'a ve Haydarabad Nizam'ına karşı mücadelede etkili olan özgürlük savaşçıları Alluri Sitarama Raju ve Komaram Bheem'in yaşamından yola çıkarak sinemaya konulan bir film.
***

Bhangra 2020

Uzun aradan sonra böyle duygu yüklü bir Hint filmi izlemeyeli baya olmuş. Harikaydı. filmde iki hayat vardı. Bir geçmişten Kaptaan'ın, biri gelecekten olan Jaggi'nin o kadar etkileyici ve duygu yüklüydü ki izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız. İlk saat biraz sakın geçebilir ama filmin ikinci yarısı bambaşka bir film tadında.. Hem çok güldüğüm hem çok ağladığım bir film oldu. Bu arada film dans konulu. Çok etkilendim mutlaka izleyin. Bu arada Netflixden izledim.

Konusu: Geleneksel bhangra dansını dünya sahnesine taşımaya kararlı olan bir dansçı, kendine has hayalleri olan bir rakiple karşılaşacağı uluslararası bir yarışmaya hazırlanır.
***

Skater Girl 2021

Az önce bitirmiş olduğum kızları hayallerine teşvik eden harika bir film. Nedense o kadar çok anlam yükledim kendime ve çok ağladım. İmkanlara rağmen hayallerimi tam olarak gerçekleştiremediğim bu anlarda imkansızlıklara rağmen herşeylerini ortaya koyan insanlara o kadar çok imreniyorum ki. Bende mi bir sorun var yada oturduğum yer bana çok mu rahat ki hiçbir şey yapamadığım için kendime çok kızdım bu filmi izlerken ve hala hayallerim için birşey yapamıyorum. Boş geldim boş gideceğim bu hayattan. Çok mu isyan ettim, Allah affetsin. Küçücük bir adım, insanın hayatının gidişatını değiştirebilir.

Konusu: Hindistan kırsalındaki bir genç, hayatını değiştirecek kaykay tutkusunu keşfeder. Yarışlara katılma hayalinin peşindeki bu genci zorlu bir yol bekliyordur.
***

Ala Vaikunthapurramloo 2020

Baya olmuş Hint filmi izlemeyeli sonunda diyorum ama bütün sıkıntı sitelerdeki kötü izleme partları baya bir bekliyorsun izlemek için sürekli video donuyor ee öyle olunca insanında izleyesi gelmiyor tabi ki bene birşeyler yapılmalı bu konuda. Bu izlediğim film yeni gördüğüm bir izleme yeri tarzı okruya benziyor o yüzden çok sevindim. Filme geleek olursam benim için harikaydı her dakikasında gülmeye garanti edebilirim Allu Arjun mimikleri yine harikaydı. Ben çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ediyorum:))

Konusu: Hasetli bir yazman yeni doğan oğlunu zengin arkadaşının geçici olarak ölüm anı yaşan bebeği ile yer değiştirir. Böylece oğlunun rahat bir hayat yaşamasını sağlar. Ancak, Bantu gerçeğe yaklaştıkça olaylar farklı bir hale dönüşür. Gerçeği öğrendikten sonra, gerçek ebeveynlerinin evi olan Vaikunthapuram'a girmeye karar verir ve sonunda ailesini tehdit edenlerle yüzleşir.

Tür: Aksiyon, Aile, Romantik
***

Bigil 2019


Efsane bir Vijay filmi daha kesinlikle izlemeniz gerekenlerden, film içinde filmler izliyorsunuz Vijay'ın her role girişi gerçekten onun ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi konu biraz Dangal filmi gibi anlamlı yani çok çok beğeneceksiniz. Youtube'da izledim ben. İngilizce alt yazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.

Konusu: Eski bir futbolcu, arkadaşının hayalini gerçekleştirmek ve babasının ölümünden intikam almak için mücadele eder.

Tür: Spor, Dram, Romantik, Aksiyon
***

Ayogya 2019


Bu aralar en sevdiğim film oldu ters köşeli efsanenin efsanesi favori filmlerim dediğim listeye girdi başta adamı hasta eden bir polis daha sonra sizi baya ağlatan bir polis oluyor dövüş sahnelerine birşey demiyorum zaten harika kesinlikle izle dediklerimden bu arada Youtube'dan izledim İngilizce alt yazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.

Konusu: Bozuk bir polis memurunun bir tecavüz olayından sonra yaşam seçimlerini ve eylemelerini değiştirmeye karar verir.

Tür: Aksiyon, Dram, Romantik
***

Sarkar 2018 


Vijay filmi harika başka diyecek sözüm yok her filminde olduğu gibi.

Konusu: Başarılı bir işadamı olan Sundar, Tamil Nadu bölgesinde insanların refahı için kötü şöhretli devlet adamları ile siyasi bir savaşa girer. 

 Tür: Aksiyon, Dram
***

Irumbu Thirai 2018


Hayattan alıntılar diye bilirim izlenilmesi gereken ve bazı şeylerin bizi nasıl etkilediğini bir kez daha vurgulayan bir film oldu 2. filmi de gelecek yapım aşamasında biterken zaten bunu anlayacaksınız. Bakalım 2.si nasıl olacak??

Bu arada Vishal filmin hem başrolü hemde yapımcısıdır. Ve bu arada bu filmi de Youtube'dan izledim İngilizce alt yazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.

Konusu: Bir askerin hesabından para çalındığında siber güçlerle mücadelesi anlatılır.

Tür: Gerilim, Aksiyon
***

Jaya Janaki Nayaka 2017 

Konusu: Gagan ve Sweety aşık olurlar, fakat Sweety'nin babası onu kabul etmediği için ayrılmak zorunda kalır. Bir aileyi bir gün haydutlardan korurken, Gagan bilmeden Sweety'i kurtarır ve onu korumaya yemin eder. Harika bir filmdi benim için Youtube'dan da alt yazılı izleyebilirsiniz.

Tür: Aksiyon, Aile, Romantik
***

Theeran Adhigaaram Ondru 2017 

Konusu: Theeran yeni mezun olmuş bir polistir. Çok baş belası olduğu için sürekli başka yerlere tayini çıkar. En son tayin edildiği yerde bir hırsızlık yaşanır ve bu hırsızlık bir çete tarafından gerçekleştirilmiştir. Theeran bu çeteyi ve liderlerini yakalamak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Buda çok beğendiğim filmlerden bir tanesi mutlaka izlemelisiniz.
***

Imaikkaa Nodigal 2018 

Konusu: Anjali bir CBI memurudur. İnsanları önce kaçırıp, sonra ailelerinden 2 krore fidye isteyip, fidyeyi aldıktan sonra da onları öldüren bir seri katil ortaya çıkar. Bu seri katili bulma görev Anjali'nindir. İnanılmaz bir ters köşe göreceksiniz.

Tür: Aksiyon, Gizem
***

Ratsasan 2018

Konusu: Polisiye, genç kızların peş peşe ölmesiyle sonuçlanan bu durumun seri bir katille karşılaşmasını konu alıyor.

Efsane bir film daha:))
***

Tiger Zinda Hai 2017 

Konusu: İki ajan, Hindistanlı Tiger ve Pakistanlı Zoya, kendi ülkelerinden kaçarak Avustralya dağlarına yerleşmiştir. Sakin, huzurlu bir aile hayatı yaşadıklarını düşünürken, teröristlerin kaçırdığı 40 hemşire onların da hayatlarını değiştirmiştir. Tıger ve Zoya bir anda kendilerini savaşın içinde bulurlar. Bir Salman Khan filmi çoğunuz izlemişsinizdir ama yinede listeye ekledim. Bu liste benim beğendiğim filmlerden oluşan bir liste olacak.
***

Kaabil 2017 

Konusu: Rohan ses dublorü olarak çalışan ve görme engelli olan bir adamdır. Arkadaşları aracılığıyla görme engelli olan Supriya ile tanışır. Kör bir adamın ilk görüşte aşkıdır Supriya..Birbirlerini tanır ve evlenirler. Çok mutludurlar.. Ta ki, Supriya tecavüze uğrayana kadar..Karısını kaybeden Rohan'ın artık tek bir amacı vardır: İNTİKAM! Mutlaka izlemelisiniz gerçi izlemeyen kalmamıştır.
***

Janatha Garage 2016


Vijay'ın Jilla filmi tarzı nasıl bittiğini anlayamayacaksınız o kadar güzel hepsine güzel diyorum ama gerçekten, bütün bu listedeki filmler güzel buda onlardan birtanesi. Bunu da Youtube'dan izledim.

Konusu: Küçük bir köyde tamircilik yapan Satyam, yardımsever kişiliği yüzünden bölge halkı tarafından çok sevilmektedir. Doğayı seven bir öğrenci ile çok yakın dost olan Satyam, Garage halkını canından bezdiren tehlikeli işadamına karşı mücadele içerisine girerler.

Tür: Aksiyon, Aile, Romantik
***

Sanam Teri Kasam 2016

Konusu: Saru kendini çirkin gören ve kimsenin onu sevmeyeceğini düşünen bir kızdır, Inder ise 8 yılın ardından hapisten çıkmış ailesinden uzak yaşayan başıboş bir adamdır. Saru bir yanlış anlaşılma sonucu babasının evinden kovulur ve ona yardım eden tek kişi Inder'dir. Inder Saru'ya derin bir aşk beslemektedir ama sevdiği kadını kendi elleriyle başka biriyle evlendirmek zorunda kalır. Çünkü Saru'ya layık olmadığını düşünmektedir. Aşkı hep uzakta arayan Saru yanıbaşındaki aşkı görebilecek midir? Aşkı için aşkından vazgeçen bir adamın hikayesi şüphesiz hepinizin içinde bir sarsıntıya neden olacaktır. Tek romantik konulu bir tane var demiştim ama buda var. Muhteşem bir AŞK hikayesi.
***

Srimanthudu 2015


Böyle aksiyon ama aile konusu geçip beni duygulandıran filmler zaten favorimdir kesinlikle bunu da listenize alın çok seveceksiniz. Mahesh Babu filmleri nede olsa bu arada bunu da Youtube'dan izledim İngilizce alt yazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Konusu: Harsha herşeye sahip bir milyonerdir. Fakat ona rağmen hayatında bir takım şeylerin eksik olduğunu düşünmektedir. Bu yüzden eksik olan şeyleri yapmaktadır. Bundan da nasibini aldıktan sonra daha hayırlı bir şey yapmaya karar verir, insanlara yönelik bir şeyler. Bir köyü sahiplenerek oradaki insanların yaşamlarını değiştirmek ister. Bakalım başarılı olabilecek mi izleyin ve görün:)

Tür: Aksiyon, Aile, Romantik
***

Bajrangi Bhaijaan 2015 

Konusu: Pakistanlı konuşamayan küçük Shahida'nın (Harshaali Malhotra) annesi, Hindistan'da çocuğunun tedavi edileceğini öğrenir. Hindistan'a gidiş yolculuğunda küçük Shahida, annesini kaybeder. Hindistan'da Shahida'ya yardım edecek olan kişi ise Bajrangi Bhaijaan müridinden olan Pavan'dır. Pavan (Salman Khan) ile Shahida'nın yolları bakalım nasıl kesişecek ve Pavan, Shaihada'yı ailesine ulaştırabilecek midir. Harika bir dram filmi!
***

Adanga Maru 2018

Konusu: Subash komiser yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Yozlaşmış olan polislerin davranışlarını ve bakan vs. toplumda yüksek seviyede bulunan insanlara polislerin farklı davranış göstermelerini dayanamamaktadır. Bir gün Partvati isimli bir kızın ceseti inşaatta bulunur. Subash cinayet diye şüphenelirken, üstleri tarafından dosyanın kapatılması istenir. Subash cinayeti işleyen kişileri bulup nezarethaneye tıkar. Fakat babaları sayesinde katiller nezarethaneden çıkarılır. Bu olaydan sonra eve gelen Subash ailesinin evde yanarak öldüğünü görür ve intikam almaya and içer. İnsanlığı sorguladığınız sahneler içeren bir drama yapıtı. 
***

Vinaya Vidheya Rama 2019 

Konusu: Yetim olan ve sokakta yaşayan çocuklar, tesadüf eseri terk edilmiş bir bebek bulurlar. Bu onlar için yaşam sebebi olur ve onu sahiplerek büyütmek için ellerinden geleni yaparlar. O bebekte büyüdüğüne ailesi gibi gördüğü kardeşlerini korumak için her tehlikeyi göğüsleyecektir.

 Zaten Ram Charan'ın hiç bir filmi kötü değildir.

Tür: Aksiyon, Aile
***

Junglee 2019

Konusu: Bir veteriner olan Raj, yillar sonra annesinin dua töreni için babasinin yanina, fil barinağina döner. Ancak burada fil dişlerinin peşinde olan uluslararasi kaçak avci çetesi ile savaş vermek durumunda kalır.
***

Race 3 2018 

Başrollerinde Salman Khan ve Jacqueline Fernandez'in yer aldığı Race 3 Hint Filminde; bir sonraki büyük soygunu planlayan suçlu bir ailenin ilişkilerini, sadakatlerini ve bazı şok edici açıklamalarını izliyoruz.
***

Raid 2018 

Konusu: Dürüstlüğünden ötürü sürekli atanan Gelir Vergisi Memuru olan Abay Patnaik (Ajay Devgan) Lucknow'da göreve başladığı sırada aldıgı gizemli bir "kara para" ihbari ile büyük bir baskın düzenler. Gerçek olaylardan esinlenilerek yapilmis soluksuz izleyeceğiniz bir baskın hikâyesi.

Tür: Gizem
***

Sarrainodu 2016 

Konusu: Sarrainodu (Doğru insan) Gana yani Ganesh (Allu Arjun) genç ve yerinde duramayan bir adamdır. Adaletten kaçan ve ceza almadan yırtan karaktersiz ve dolandırıcıları döven gerekirse onları öldüren bir gençtir. Haksızlığa boyun eğmeyen ve sessiz kalmayan örnek bir gençtir. Birgün babası onu bir köye gönderir arkadaşının kızına bakması hatta onunla evlenmesi için. Kızın adı Mahalakshmi.(Lakshmi) O sırada ise MLA yani Milletvekili olan Hansitha adında bir kıza vurulur. Babasına da diğer kızın onu kabul etmediğini söyler. Fakat kızın babasının düşmanlarının saldırması üzerine onları korumak için olaya karışır ve olaylar büyür. 
***

Jessie 2019

Konusu: Paranormnal olayları araştıran bir grup genç, araştırma için hayatlarını trafik kazasında kaybetmiş olan Jessei ve Amy kardeşlerin evine giderler. Fakat işler sandıkları gibi gitmez. Değişik bir yapımdı.

Tür: Korku
***

Komban 2015 

Konusu: "Komban (Karthi) köyü ve halkını koruyan genç bir adamdır. Köyler arasında çıkan liderlik yarışında Komban bir taraftan köyü için savaşıyor diğer yandan ailesi için." Güzel aile konulu bir filmdi.

Tür: Aile
***

Bharat Ane Nenu 2018 

Konusu: Bharat, küçüklüğünde arkadaşının ailesiyle Londra'ya yerleşmiştir. Bharat'ın babası Hindistan'ın bir eyaleti olan Andra Pradesh'in Başbakanıdır. Babasının ölüm haberini alan Bharat memleketine döner ve babasının koltuğuna geçer. Hindistan halkı daha önce hiç böyle kendini adamış, halkı düşünen bir lider görmemiştir. Tabii doğal olarak bu kadar sevilen Bharat'ın karşısına siyasette ve babasının ölümüyle alakalı bazı sorunlar çıkacaktır

. Mahesh Babu'nun filmleri de meşhurdur herkes bilir. Fimlerini tavsiye ederim.
***

Ittefaq 2017

Konusu: Bir dedektif, bir cinayet mahallinin iki farklı hikayesi arasındaki gerçeği araştırıyor. Buda ters köşe yaptıran ve beni çok şaşırtan sevdiğim oyuncularda var kısaca mükemmeldi.

Tür: Gizem, Gerilim
***

Hello 2017 

Konusu: Birbirlerini seven çocukluk arkadaşları birbirlerini bekleme sözü verirler kader onları büyüdüklerinde bir araya getirir ve birbirlerine aşık olur ama birbirlerine ve kendilerine verdikleri sözlerden dolayı aşklarını itiraf edemezler.Kalpleri kendilerine ait değildir. Çok tatlı çok akıcı bir filmdi nasıl bittiğini anlayamayacaksınız.

Tür: Hafif Aksiyon, Romantik
***

Notebook 2019

Konusu: Eski bir ordu subayı olan Kabir, Kashmir'de sefil durumda olan bir okula öğretmen olur. Kendinden bir önceki öğretmen olan Firdaus'un defterini bulup okuyan Kabir, çok etkilenip ona aşık olur. Sanırım tek romantik konulu filmim diğerleri hep aksiyon ders verici filmler. Çok beğendim.

Tür: Romantik
***

Wazir 2016 

Konusu: Hikayemizde, beklenmedik bir anda çalışan iki karakterin, kısa sürede dost olmaları ele alınacaktır. İki karakterin tanışması da kaderin acı cilvesi sayesinde gerçekleşmiştir. Çünkü, birbirlerinden farklı yapıları, yollarının normal şartlarda kesişebilmesini olanaksız kılmıştır. Ancak bütün olanaksızlıklara rağmen, dost olabilmeye başaracaktırlar. Dostlukları, birtakım problemler üzerinde de birlikte mücadele etmelerini gerekli kılacaktır. Vezir – Wazir Kısa süre önce dost olan iki karakterin, acımasız bir karaktere karşı mücadelelerini aktaracaktır. Karakterlerden birisi antiterör ekibinde, uzun yıllar görev yapmıştır. Diğeriyse, seneler boyu tekerlekli sandalyeye mahkûm kalmış bir satranç ustasıdır. İki karakterin karşısındaki acımasız karakter, zalimliğiyle bilinen Wazir’dir. Kendileri mat olmadan önce, Wazir’in üstesinden gelmeleri lazımdır. Mutlaka izlemelisiniz.

Tür: Gizem, Gerilim
***

Vivegam 2015

Konusu: Arkadaşları tarafından ihanet uğrayan bir İnterpol ajanı, arkadaşlardan intikam almak için yola koyulur. Karısını çok sever ve hem onu korumak hem de intikam almak için çok hızlı olması gerekir.

 Bol aksiyonlu ve heyecanlı bir film. İyi seyirler
***

Puli 2015

Konusu: Asil Bir Komutan Kraliçeden aldığı görevi yerine getirmek için mücadeleye girer. Bakalım bu mücadelede karşısına hangi engeller çıkacak ve bu engelleri aşabilecek midir ? Vijay benim için bir Ram Charan gibidir. Bütün filmlerini tavsiye ederim hepsi çok güzel çok kaliteli ve anlam yüklüdür.

Tür: Tarihi, Fantastik, Aksiyon, Romantik
***

Bhoomi 2017 

Konusu: Ne yazık ki sadece Hindistan da değil bizim ülkemizde de çok sayıda tecavüz olayı yaşanmakta. Bir hayatı yoketmek birkaç dakika sürüyor Rabbim kimseye yaşatmasın. Güzel bir intikam filmi olmuş tecavüz her ne kadar acı olsa da. Sanjay Dutt 60 ına merdiven dayamış harika bir oyuncu. Mutlaka izleyin.

Tür: Aksiyon, Gerilim
***

Duvvada Jagannadham 2017

Konusu: Haksızlığa tahammülü olmayan DJ'in insanları dolandırıp mağdur eden mafyaya karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Sevdiğim bir oyuncu daha Allu Arjun.
***

Baahubali 1 ve 2 

Muhteşem Tarihi 2 bölümlük bir film ancak bu kadar güzel olabilirdi çok beğendim izlemenizi tavsiye ederim.
***

Singam 3 2017

Tamil Suriya filmi Konusu: Suçlulara ödün vermeyen polis şefi Durai Singam, ölümcül toksik atıklarla uğraşan bir suç çetesine karşı savaşıyor. Suriya filmleride çok güzeldir.
***

Rangasthalam 2018 

Konusu: Film 1980'lerin kırsal Hindistan'ında geçmektedir. Kısmi sağır olan kalbi temiz Chittibabu ile ağabeyi 30 yıldır köylerinde hükümranlık sürdüren zalim Başkan'a karşı mücadele verirler. Çok etkilenmiştim bu filmden.

Tür: Aile, Aksiyon, Romantik
***

24 2016

Başrollerinde Suriya, Nithya Menon, Samantha Ruth Prabhu'nun yer aldığı filmin Konusu; Sethuraman ve Athreya ikiz kardeştirler.. Dış görünüşleri tamamen aynıdır ancak karakterleri tamamen birbirinden farklıdır.. Sethuraman ünlü bir bilim adamı, Athreya ise acımasız bir kötü adamdır ve dünyaya hükmetmek ister.. Sethuraman'ın icat ettiği bir saatle amacına kavuşacağına inanır ve saatin peşine düşer.. Çünkü o saat sayesinde insanlar zamana hükmedebilmektedir. Athreya bu amaç için kardeşini ve kardeşinin karısını öldürür ve saate ulaşamadan bir kaza sonucu komaya girer.. Ve 26 yıl sonra aniden uyandığında aklında tek bir soru vardır: 'Saat nerde?' 

Buda çok etkilendiğim ve Surya'nın rolünün hakkını verdiği harika bir filmdi.
***

Pari 2018

Konusu: Pari 2018 Gizem ve korku türünün en popüler yapımları arasında yer alan Pari, 2018 yılında Hindistanlı yönetmen Prosit Roy tarafından yapılmıştır. Herkes tarafından çok sevilen filmin başrollerinde ise; Anushka Sharma, Parambrata Chatterjee, Rajat Kapoor ve de Dibyendu Bhattacharya yer almaktadır. Arnab, Hindistan'ın en büyük kentlerinden birinde çok feci bir araba kazası yapmıştır. Bu kaza sonrasında hayatına bir kadın girer. Fakat bu kadının herkesten farklı bir yanı vardır. Onun en önemli özelliği farklı bir yaradılış şekline sahip olmasıdır. Öyle ki bu kadın içi önemli olan her ne varsa Arnab'ın hayatına girmesiyle birlikte önemsizleşmeye başlar.

 Olayların gidişatı bir süre sonra değişecek ve gizem dolu olaylar yaşamaya başlayacaklardır. 
***

Dhruva 2016

Konusu: Siddharth Abhimanyu ülkedeki en büyük yer altı mafyasıdır, büyük yolsuzluklar yaptığı için emniyet tarafından takibe alınır. Onu bitirmek için ise polis teşkilatı güvendiği bir komisere görevi verir. Bu zorlu görevde memur başarılı olabilecek midir ? Bir Ram Charan filmi daha burda en çok kötü adamı sevdim izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız.
***

Mersal 2017

Sağlık sektörünü eleştiren yaklaşık 3 saat uzunluğunda sanki 3 ayrı filmmiş gibi oldukça sürükleyici harika bir film mutlaka izleyin.
***

Agneepath 2012

Konusu: Vijay Chauhan'nın babasını asarak öldüren kötü ve sadist Kaancha'ya karşı intikam hikayesidir. Vijay bir tek babasının ölümünün intikamını almak için yetişmiştir. Etkilendiğim bir film daha.
***

Bhaagamathie 2018

Konusu: Politkacıların yolsuzluklaıyla mücadele eden IAS görevlisi Chanchala Reddy, yolsuzluk yapanlar tarafından perili evde hapsedilir. Harika ötesi diyebileceğim bir film vay be neydi bu şimdi demeden geçemeyeceksin o kadar iyi..:))
***

Jai Lava Kusa 2017

Konusu: Küçük bir çocuğa yapılmaması gereken davranışlar onu rencide ediş nasıl hayatını etkiler onu anlatan bir film. Finalde her insan özünde iyidir ve aile herşeydir mesajı verilmiş. Beğendim, etkilendim, eğlendim,üzüldüm ve birçok duygu gelgiti yaşadım. Hiç sıkmadan izlettirdi kendini. 3 farklı rolü de gayet iyi oynamış olan oyuncu NTR Junior çok başarılı. Tavsiye ediyorum.
***

Arjun Reddy 2017 

Konusu: Sinirine hakim olamayan ve iyi bir doktor olan Arjun ile saf ve biraz korkak olan fakat aşkı için herşeyi yapabilecek olan Preethi'nin öngörülmeyen kazalar sonucu yaşanılan problemler dizisini anlatan Arjun Reddy filminde acaba problemler çözüme kavuşabilecek mi? Tavsiyeliktir.
***

Aruvi 2016

Konusu: Film gelişen çevre-sosyal-tüketim ortamı arasında doğup büyümüş nazik bir kızın topluma uyum sağlamakta zorlanışını konu alıyor. İnsanları zora sokmaya karar veren bu kız halka karşı çıkmakla başladığı hayat öyküsünün devamında bakalım neler yaşayacak.. Yılın filmi seçilmişti artık anlayın ne kadar anlamlı olduğunu.
***

Jazbaa 2016

Konusu: Anuradha Verma (Aishwarya Rai), başarılı ve şehirde hatrı sayılır bir avukattır. Bir gün kızı kaçırılır ve değerleri ile duyguları arasında kalır. Güzel bir filmdi.
***

Chinnadana Nee Kosam 2014

Konusu: Nithin iyi yürekli, cesur ve yakışıklı bir delikanlıdır. Evlilik çağı gelmiştir fakat kendisi görücü usulü değil aşk evliliği yapmak istemektedir. Bir sabah Nandini'yi görür, aşık olur ve işte hikaye o zaman başlar. Nandini'yle kahve içmeye, ailesi ile tanıştırmaya ikna etmek için çok çabalar ama Nandini Nithin'e aşık değildir ve başta kabul etmez. Daha sonra sırf kendi çıkarları için Nithin'i kullanır. Nithin bunu fark ettiğinde Dünyası yıkılır ama elbette ki aklında bir şeyler planlamıştır.
***

Action Jackson 2014

Konusu: Khushi herkes tarafından kötü şans getiren biri olarak tanınır. Ayrıca bu kötü şansını arkadaşlarına da bulaştıran biridir. Ama Vishy ile karşılaşınca, şansı döner.
***

Ek Villain 2014

Konusu: Sevgilisi Aisha bir seri katilin son kurbanı olduğunda, Guru intikam peşindeyken iyi ve kötü arasındaki çizgiyi bulanıklaşır. 

Aashiqui 2 filminin yönetmeni Mohit Suri'den Shraddha Kapoor'ın da katkılarıyla harika bir seyirlik. Film kadar müzikleri de harikadır.
***

Drishyam 2015 

Konusu: Kanunun kötü kurallarından ve adaletsizliğinden ailesini korumaya çalışırken beklenmedik bir suça karışan bir aile reisinin hikayesi anlatılmaktadır. Bakalım Ailesini ve kendisini bu karanlık dünyadan kurtarabilecek midir ? 

Bu filmin bütün yapımlarını izledim hepsi de çok güzel çok anlamlı mutlaka izlemelisiniz.
***

ABCD – Anybody Can Dance 1 ve 2

Konusu: Hindistan'ın en iyi dansçısı olarak görülen Vishnu için dans bir tutkudan fazlasıdır, yaşama sebebidir! Bu yüzden son katıldığı dans yarışmasında ortağı tarafından şike yapılınca gruptan ayrılır. Ancak bu durumda nefes alamaz hale gelmiştir ve kalbi kırık şekilde dansı bırakıp, dönmemek üzere Mumbai'den ayrılmaya karar verir.
***

Jilla 2016 

Konusu: Babası Bulunduğu bölgenin en büyük mafya babası olan bir evladın babasının yanında çalışırken farkına varamadığı suçları, Polis olduktan sonra öğrenmesi ve bu suçlara karşı babasıyla olan mücadelesi anlatılmaktadır. Bakalım Shakti ( Vijay ) Babasını bu suçlardan vazgeçirebilecek midir ? Yoksa Babası bu zenginliğin devamı için oğlunu kaybetmeyi göze alabilecek midir ?

Bu filmi hala izlerim dediklerimden:)
***

Thuppakki 2012

Konusu: Orduda yüzbaşı olan "Jagdish" (Wijay) yıllık izin için evine döner. Trenden iner inmez ailesi onu kız istemeye götürür. Ama utangaç diye kızı beğenmez, ama kız öyle değildir. Otobüste evine giderken bir hırsızlık olayı olur. Hırsız bulunur ama olayla alakası olmayan biri kaçmaya başlar. Ve Jagdish onun peşine düşer. Ve olaylar gelişir. Ama Jagdish sadece bir asker değildir.
***

Kaththi 2014 

Konusu: Hapishaneden kaçan Kathir bir silahlı saldırıda ağır yaralanan ve kendisine ikizi kadar benzeyen Jeeva'nın yerine geçer ve olaylar başlar.
***

Kaashmora 2017 

Konusu: Konu : Kaashmora ve ailesi, şeytan çıkarma hayalet kovma gibi işlerle uğraşmaktadır. Ama insanları kandırıp hilelerle onlardan para koparmaktadırlar.Bir gün gerçek bir hayaletle karşı karşıya kalacaklardır. Kaashmora içindeki gerçek gücü ortaya çıkarmak zorundadır..
***

Singham 2011 - 2014

Konusu: Singham 2011 Filmiyle büyük bir çıkış yapan Ajay Devgan Serinin ikinci filminde ünlü hint yıldızı Kareena Kapoor u da ekleyerek yine azılı düşmanlarla bir çatışma içine girecektir. Bütün serilerini tavsiye ederim.
***

Masss – Massu Engira Masilamani 2015 

Konusu: Masss (Suriya) ve Jet dolandırıcılıkla hayatlarını sürdüren iki arkadaştır. Bir gün peşlerindeki adamlardan kaçarlarken büyük bir araba kazası geçirirler. Bu kazadan sonra hayatları artık eskisi gibi olmayacaktır. En en sevdiğim bir Suriya yapımı daha mutlaka ama mutlaka izleyin çok seveceksiniz.

Tür: Komedi, Fantastik
***

Iddarammayilatho 2013 

Konusu: Film boyunca sizi hikayeye bağlayan bu filmde bir genç kızın farkında olmadan cinayeti görüntülemesiyle başlar. Ve film bitene kadar acaba sonunda ne olacak diye sabırsızlıkla beklersiniz. Senaryo bilindik olsada hikaye tamamen farklıdır. Aksiyon, romantizm ve dram yüklü inanılmaz bir film. Tabiki; Telugu film sektörünün en ünlü yıldızlarından (Allu Arjun) başrolde.
***

Race Gurram 2014

Konusu: Ram (Shaam) ve Lucky (Allu Arjun) çocukluktan beri anlaşmazlık içinde olan iki kardeşler. Ram bir polis memurudur ve Lucky hayatının keyfini çıkaran sevimli ve yaramaz biridir. Siva Reddy adında biri onların ortak düşmanı olunca, hem hayatları, hem de kardeş ilişkileri değişir. Sevdiğim bir film daha.
***

Son Of Satyamurthy 2015 

Konusu: Başrollerini Allu Arjun, Upendra, Prakash Raj paylaştığı S/O Satyamurthy 2015 ;Bir Baba'nın işgal edilmek istenen arazi için verdiği mücadele ve Bir Oğul'un Babasının eski saygınlığını kazanmak istemesi için verdiği mücadele. Bakalım Baba ve Oğul bu mücadeleden başarıyla çıkabilecekler midir ?
***

Queen 2013

Konusu: Düğün hazırlıkları içindeki Rani (Kangana Ranaut), evliliğine çok az kalan nişanlısı tarafından terkedilince müthiş bir üzüntü yaşar. Ancak balayı için planladıkları Avrupa gezisinden yine de vazgeçmez. Bambaşka bir kültürün hüküm sürdüğü topraklarda Rani yepyeni hayatlar keşfedecek, farklı insanlarla tanışıp çok şeyler öğrenecektir.

 Anlamlı bir film bence.
***

Kick 2014 

Konusu: Adrenalin bağımlısı bir genç, sakin devam eden hayatını arkasında bırakarak suç dünyasına giriş yapar. Ancak şansı düşündüğü kadar yaver gitmez ve peşine birçok kişi düşer. 

Varşova’da bir tren yolculuğu yapmakta olan psikiyatrist Shaina (Jaqueline Fernandez), Hindistan’dan gelen bir polis memuru olan Himanshu (Randeep Hooda) ile buluşur. Bir süredir birliktedirler ve artık evlilik planları yapmaya başlamışlardır. Ancak ortaya çıkar ki, her ikisi de bunun için hazır değildir. Yine de dostlukları devam etmektedir, o yüzden birbirlerine geçmişlerinden bahsederler. Shaina, Himanshu’ya önceki ilişkisinde birlikte olduğu Devi’yi anlatmaya başlar. Hayatta sadece aklına estiği şekilde davranan ve adrenalin için yaşayan Devi (Salman Khan), yine de Shaina ile romantik bir ilişkiye girmiştir. Ancak bir gün geri dönmemek üzere gider. Karşılığında Himanshu da kendi hayat hikayesini anlatmaya başlar. Fakat o anlattıkça anlaşılır ki hayatlarında ortak bir nokta vardır, ve o nokta da Devi’dir. Artık karar vermeleri gereken şey hangisinin hayatında Devi’ye daha çok yer vermeye hazır olduğudur. 
***

Dangal 2016

Konusu: Film başarılı bir güreşçi olan Phogat’ın kızları da babaları gibi bu spora büyük ilgi duyarlar. Bu sayede hem bir güreşçi hem baba hem de bir antrenör olan Phogat’ın yaşadıkları incelikle bir dil ile hikayenin alt zemini oluşturmaktadır. Bu film için hayli kilo almak zorunda kalan ünlü oyuncu ve yönetmenin yaşadığı değişimler ve farklı yaşlardaki halleri hem etkileyici oyunculuk hem de sinematografik açıdan seyirci üzerinde takdire şayan izler bırakacaktır. 

Tür: Aile
***

Maari 2015 

Konusu: Yerel bir don(gangster) olan Maari (Dhanush),bölgeye hükmetmektedir.Bölgeye yeni gelen çetin polis memuru Arjun (Vijay Yesudas) ise onu parmaklıklar ardına götürmek ister.. Maari,o bölgede dükkan açmak isteyen Sridevi(Kajal)ile tanışınca işler değişir ve olay farklı bir hal alır.Maari (Dhanush), chennai'nin varoş mahallelerinden birinde güvercin yetiştiren bir çocuktur. Zaman ilerledikçe 'Güvercin Yarışları'na merak salar. Yarışlar düzenlemeye başlar.Olaylar Maari'nin peşini bırakmaz..Daha sonra Maari , Reena ( Kajal Agarwal) ile karşılaşır.Yaşanan bazı olaylar nedeniyle Reena ondan pek hoşlanmaz... ama kaderin onlara ne getireceğini kim bilebilir ki... Güzel bir filmdi.
***

Naayak 2013

Konusu: Cherry, Haydarabat kentinde yaşayan bir mühendistir. Kuzeni Jilebi’nin yerel mafya örgütünün lideri Babji ile başının dertte olduğunu öğrenir ve ona yardım eder. Jilebi ona minnettar kalmıştır; ancak Cherry bu esnada Babji’nin kız kardeşi Madhu ile tanışıp ona aşık olur. Buna çok sinirlenen Babji, Cherry’nin peşine düşer. Bu sırada farklı bir kentte, bir cinayet işlenmiş, ve suçlu görüntülenmiştir. Babji televizyonda, suikasti gerçekleştiren kişinin Cherry olduğunu görüp şaşırır; ancak yanılmaktadır.
***

Zanjeer 2013

Konusu: Sık sık görev yeri değiştirmesiyle meşhur olan Komiser Yardımcısı Vijay'ın yolu,ülkede gücünü iyice arttıran benzin mafyasına dair bir davada, Amerika'dan bir düğün için yeni gelen Hintli bir kız olan Mala ile zaruri olarak kesişir. Vijay ve Mala içine düşmüş oldukları bu olayda kaçınılmaz olarak işbirliği yapmak zorunda kalırlar ve onların hikayesi burada başlar. Diğer yanda benzin mafyasını bertaraf etmekle ve suçluları dize getirmekle uğraşılırken bir gazeteci ve bir arabacı da bu davaya dahil olur,hayatları tehlike altına giren Vijay ve Mala'ya destek mi yoksa köstek mi olacaklardır? Film geçmişinden yaralı olan ve rüyalarından sıçrayarak uyanan polis memuru Vijay'ın benzin mafyasını alt etme macerasını, bu yolda tanıştığı insanlarla yaşadıklarını ve yer altı dünyasının işleyişini anlatıyor. 
***

Bruce Lee-The Fighter 2015 

Konusu: Hikaye bir dublörün idealist bir kadına polis olduğunu söylemesi ve ona aşık olmasıyla başlar. Yalanının ortaya çıkmaması için polis adına suçla savaşmaya başlar. Her zaman ki gibi harika bir film daha neden mi çünkü Ram Charan.
***

Ramayya Vastavayya 2013

Konusu: Hayallerindeki kızı gören Ramu (Junior N.T.R) onu elde etmek için çok uğraşır. Tam olmasada yanında durmayı başarır. Kızın ablasının düğünü için kendini davet ettirir ama kızın babası sürekli saldırıya uğrar. Bunu düzeltmeye çalışır ama, olay tamamen farklıdır. Saldırganlar aslında kimdir. Ramu ile ne bağlantısı vardır.
***

Rachcha 2012 

Konusu: Bu Hikaye Gecekonduda büyüyen Raj ile başlar… Bahisleri kazanmasıyla Para kazanmasını da kolayca yapan Raj’la James bir bahise tutuşur. Bahis konusu Raj çevresinde güçlü bir hakimiyeti olan Bellery’nin kızı Chaitrayı ona (James’e) aşık etmelidir ve bunu da 30 gün içinde yapmalıdır. Bakalım Becerebilecek midir ? 
***

Yevadu 2014 

Konusu: Hem kendi kimliğinin hem de intikamının peşinde koşan bir kahramanı anlatan başarılı bir aksiyon filmi. Sathya komaya girmiştir, ve uyandığında kendini iki farklı mücadelenin içinde bulur. İlki Bhai ile olan savaşıdır; Bhai, Sathya’nın sevgilisi Deepthi’yi öldürmüştür. Bunun intikamını almak için Sathya onun peşine düşecektir. Diğer mücadelesi ise, kendi peşine düşenlere karşı olacaktır. Sathya komadan farklı birinin yüzü ile uyanmıştır çünkü aldığı yanıklardan başka türlü kurtulması mümkün olmamıştır. Kimin yüzünün ona nakledildiğini bilmeyen Sathya, başka bir çetenin de, yüzünü aldığı kişinin peşinde olduğunu fark eder. Hem kaçan hem de kovalayan Sathya, iki mücadelesini de bırakmayacaktır.

 50'dan fazla izlemişliğim var mutlaka izlemelisiniz bende yeri çok çok ayrı olan bir film. Yevadu:)
***

Businessman 2012

Konusu: Surya, son derece zeki ve hırslı bir gençtir. Bu niteliklerini herhangi bir işte ya da okul hayatında değerlendirmektense, yer altı işlerinde ilerlemeyi tercih etmektedir. Mumbai’ye gelen ve şehirdeki en yetkili mafya patronu, yani ‘Bhai’ olmayı aklına koyan Surya; işe yanında maaşla çalışan bazı elemanlar bulmakla başlar. Artık adım adım ilerlemektedir, ve gözüne kestirdiği hedeflerden biri de, Mumbai Polis Müdürü’nün kızı Chitra’dır. Genç kıza aşık olan Surya, tüm istediklerini elde edebileceği bir hayata doğru adım atmıştır.
***

Thalaivaa 2013

Konusu: "Genç Bir adamın babasının izinde gitmesi ve liderlikten önce kanlı bir mücadeleyi kazanması gerekmektedir." 

Köyde çıkan sorunlardan dolayı babası Wishva'yı arkadışıyla birlikte Avustralya'ya gönderir. Wishva çocukken kendisiyle gelen arkadışyla burda su fabrikası çalıştırır hemde zaman buldukça dans seçmeleri için prova yapar. Ve bu sırada bir kıza aşık olur. Onu babasıyla tanıştırmak için götürdüğünde, Babasının çete lideri olduğunu öğrenir. Babası onun evliliği için kendini riske atar ve polisler babasını yakalar. Ama babası suikasta kurban gider. Ve artık Wishva için lider olma vakti gelmiştir.
***

Airlift 2016 

Konusu: Güçlü Hintli işadamı Ranjit Katyal kendini Hindistan'dan çok Kuveyt'e bağlı görmektedir. Politik karışıklıklar sonucu gerçekleşen tahliye sırasında istemeden 1,70,000 kişinin kurtuluş için bel bağladığı biri haline gelen Katyal, Hintlilerin Kuveyt'te mahsur kaldığı travmatik bir dönemin gönülsüz kahramanı olacaktır.Filmin başrolünü üstlenen Akshay Kumar'a oyuncu kadrosunda Nimrat Kaur, Feryna Wazheir, Pawan Chopra, Kaizaad Kotwal ve Sameer Ali Khan gibi Hint sinemasının sevilen yüzleri eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoda da imzası bulunan Raja Menon oturuyor.
***

Akira 2016 

Konusu: Akira, ailesiyle mutlu bir şekilde yaşayan sıradan bir kızdır. Ancak Akira, bir gün bir suça tanık olur. Polislere yardım etmek isteyen Akira'nın başı derde girecektir. Herkes Akira gibi olmalı! Kesinlikle izleyin. 

Bu da güzel mesaj veren repliklerinin bazıları beyninize kazına bilinecek tarzdaki filmlerden.
***

Shivaay 2016 

Konusu: Shivaay, işlemediği bir suç üzerine yıkılan masum bir Himalayalı dağcıdır ancak iş ailesine uzandığında ve onları koruması gerektiğinde artık o tam anlamıyla bir yok edicidir. Tek kelimeyle muhteşemdi bir babanın kızı için neler yapabileceğini gösteren harika bir yapımdı. Adamda hem oyunculuk hemde yönetmenlik süper. Kız oyuncuyu’da tebrik ederim harika bir oyunculuk sergiledi. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. 
***

Commando 1 ve 2 

Konusu: Karan Dogra, geçirdiği bir helikopter kazası nedeniyle Çin topraklarına düşer. Çin hükümeti bu olayın kazara değil kasten olduğunu savunarak Karan'ı hint casusu olmakla suçlar. Hint tarafından da aksi bir açıklama yapılmayınca haksız yere bir yılını hapiste geçirmek zorunda kalır. Çıktığında ise kaderin oyunuyla karşısına bir anda zorla evlendirilmek istendiği adamdan kaçan Simrit çıkar. Kötü adamlardan kaçarken bir ormana hapsolurlar ve hayatta kalma mücadelesi verirler. Aaba Simrit, Karan'ın komando olması sayesinde kötü adamlardan kurtulabilecek midir? Yoksa düştükleri orman başlarına daha da bela mı açacaktır?
***

Rustom 2016 

Konusu: Film gerçek hayatta deniz subayı K. M. Nanavati'nin başından geçen olayı konu alır. 1959'da karısının sevgilisini öldürmekle suçlanmış bir deniz subayının mücadelesi anlatılmaktadır.
***

Iru Mugan – İki Yüzlü 2016

Konusu: Dört yıl önce çok sevdiği karısını öldürenlerden canlarını alarak intikam alan Hintli ajan Akilan, aynı suçluların dört yıl sonra Malezya'da görülmesiyle afallar. Çete, bu sefer eski suçlarının yanı sıra son derece tehlikeli bir uyuşturucu imal etmektedir. Akilan davaya atandıktan sonra beklenmedik olaylarla dolu bir gizem zinciri başlar.
***

Yennai Arindhaal 2015

Konusu: Tamil sinemasının en ünlü 3 başrol oyuncusu bu filmde buluşmuştur. Filmde bir polis eski bir rakibiyle mücadele ederken kendini tanıma fırsatı olur ve kendisini rakibinde görür. Yani polisin anladığı tek şey onunda rakibinden bir farkı olmadığıdır.
***

Vedalam 2015 

Konusu: Ganesh ve Tamizh, Tamizh'in sanat üniversitesine gitmesi için Tamil Nadu'dan Kolkata'ya gelir. Ganesh iyi yüzlü masum gibi görünen birisidir. Fransız- Hint kartel ailesinden 3 kardeşten, Ganesh'in intikam alması konu alınıyor. Bakalım Ganesh neden intikam almaya çalışıyor ve intikaminda başarılı olabilecek mıdır? Tesadüf eseri izlediğim ve sonrasında da Ajith kumar’ın oyunculuğuna hayran kaldığım bir film. 

Enlerimden bir film muhakkak izleyin derim. Önüme geldikçe izlediklerimden hiç sıkılmam sempatik adam:))
***

Anjaan 2014 

Konusu: Raju ve Chandran karşılarına çıkan herkesi deviren çete liderleridir. Şan ve şöhretleri korkunç lakabı ile bilinen Imran‘a ulaşır. Imran bu ikiliyi görmek ister kim muhitinde artistklik yapıyor diye. Olay gelişir ve intikam için birbirlerinin ailelerinden kız kardeşler vs… kaçırılmaya başlanır. 

Buda kardeşlik adına yapılmış güzel bir film. Buda sık sık izlediklerimden :))
***

Dabang 1,2 ve 3 

Konusu: Salman Khan burda korkusuz bir polisi canlandırıyor. Babası küçükken öldüğü için üvey babasını bir türlü sevemez, ama annesini çok sevdiği için sesini çıkarmaz. Kardeşini kurtarmak ve intikam almak için kötü adamlara savaş açar, bakalım kim kazanacak. 

Salman Khan bu serisini mutlaka izlemelisiniz. Aksiyonun dibi. Tatlılığın dibi hele Sonaksi Sinha'nın bütün güzelliği burada!
***

Gabbar is Back 2015 

Konusu: Gabbar Singh Rajput (Akshay Kumar) sistemin ve yasaların toplumun huzurunu korumada yetersiz kaldığı savına sığınarak, yetkisi olmadığı halde kaba güce ve silaha sarılıp asayişi ve düzeni korumak için AKG (Anti Kirlenme Gücü) adı altında bir askeri ağ kurup sistematik bir şekilde en kirli kamu görevlilerini öldürmektedir.

Efsane bir film fanıyız zilecek.
***

1 – Nenokkadine 2014

Konusu: Meşhur bir rockstar olan Gautam herşeye sahip olmasına rağmen mutlu değildir. Herkesin ona senin bir ailen yok demesine rağmen hayatı boyunca ailesini aramaya devam etmiştir. Tabii bu ona deli damgasını vurdurtmuştur. Herkes onun deli olduğuna inanmasına rağmen o bildiği tek şeyin asla peşini bırakmamaktadır. "Benim bir ailem vardı!".
***

Baaghi 2016 

Konusu: Yetenekli bir dövüşçü olan Ronny (Tiger Shroff), söz dinlemez karakteri nedeniyle Kerala'daki bir dövüş sanatları eğitim merkezine akıllanması için gönderilir. Trende tanıştığı, yine kendisi gibi isyankar ve yetenekli Sia (Shraddha Kapoor) ile aralarında bir aşk başlar. Ancak şehrin her yerinde kuvvetli bağlantıları olan Raghav (Sudheer Babu) da Sia'dan hoşlanmıştır ve güzel kadını elde edebilmek için her şeyi yapacaktır.
***

Sonu Ke Titu Ki Sweety 2018

Konusu: Sonu, (Karthik Aaryan) ve Titu (Sunny Singh) Anaokulundan beri hiç ayrılmayan iki arkadaştır. Hatta arkadaşlıktan da ötedir onların bağı.. Titu, sevgilisinden ayrıldıktan aylar sonra, artık ciddi bir ilişki istediğinin farkına varır. Bu fikirden onu caydırma çabası ise Sonu'ya kalır... Ancak Titu Sweety'ye (Nushrat Bharucha)aşık olur ve Sonu, Titu evlenmesin diye elinden geleni yapıyor ama bir türlü başaramıyordur. Tam aksine beklenmedik olaylar oluyor... Peki, bu hikaye de neler mi oluyor? İzleyelim ve görelim! 

Sonu Ke Titu Ki Sweety 2018 yılı Hindistan sinemasının en popüler romantik komedi filmi olan Sonu Ke Titu Ki Sweety başrollerinde Alok Nath, Kartik Tiwari ve de Nushrat Bharucha gibi isimler yer almaktadır. Filmin ana karakterleri olan Sonu ve Titu, uzun süredir dost kalmayı başarmış ve arkadaşlıklara her şeyden çok önem veren iki kişidir. Titu, yakın zamanda çok sevdiği sevgilisinden ayrılmıştır. Bundan sonraki tek amacı ise kendisine ciddi bir sevgili edinmek olmuştur. Sonu ise en yakın arkadaşını bu kararından vazgeçirmek için çabalar. Titu'nun Sweety'e aşık olmasıyla, evlenme kararı alması arkadaşını bir hayli endişelendirir. Bu nedenle Sonu arkadaşının evlenmesini engellemek için elinden geleni yapacaktır. Peki başarılı olacak mıdır? Tesadüfen izlediğim bir film çok beğenmiştim mutlaka izlemelisiniz.
***

Mardaani 2014

Konusu: Hindistan'ın arka sokaklarında yaşanan olaylara ışık tutulmuş. Gerçek bir hikayeden esinlenmiş olan filmin konusu, bir çocuk kaçırıldıktan sonra ,çocuğun kurtarılması sırasında çocuk mafyası ile korkusuz polis arasında süregel kovalamaca anlatılıyor. Son izlediğim film bu oldu bu zamana kadar nasıl izlememişim bilmiyorum. Aşırı beğendim 2. side çıkıyormuş güzel bir haber bekliyor olacağım. Demiştim ve onuda izledim harikaydı.

Tür: Aksiyon, Dram, Polisiye
***

Maardani 2 - 2019


Yukarıda yazdım ne kadar güzel bir film olduğunu zaten konusunu okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Konusu: Şehirde ki kiralık bir katil, genç kızlara tecavüz edip onları acımazsızca öldürmektedir, şehrin Sp'si görevindeki başarısız faaliyetten katili yakalamak için belirli bir zamanı vardır.

Tür: Aksiyon, Dram
~.~
Evet aklıma gelen bunlar izledikçe listeyi güncelleyeceğim. Sizinde tavsiyeleriniz varsa yorum olarak bekliyor olacağım. 
~
Hint Filmleri 2. liste için Tıklayın!
Teşekkürler..

8 yorum:

  1. Şahane bir eser sunmuşsun. İzlemediklerim de var. İzlediğim ama burada olmayan çok film de var. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim:)

      Sil
    2. Ram Charan nın türkçe altyazılarını bazı filmleri yok sizde varsa bu siteye yüklermisiniz hangisi olursa

      Sil
    3. Bende var aslında ama hangi siteye yükleyebilirim ki ?? hintasya sitesine bak belki vardır orda filmleri Youtube'da da oluyor İngilizce aktyazılı olarak ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsin pcde daha kolay olur:)

      Sil
  2. Seni kocaman öpüyorum adminciğim.....

    YanıtlaSil
  3. İzleyici başgan11 Aralık 2023 05:45

    Admincigim paylaştığın filmlerden bir kaçını izledim gerçekten harika filmlerdi daha çok ziyaret edip film tavsiyesi alacağım. Eline emeğine sağlık umarım emeğinin karşılığını alırsınız. Çok teşekkür ederim. Öpüldünüz. 💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim beğenmiş olmana sevindim listede ki her bir film çok iyidir mutlaka izlemelisin yorumun için teşekkür ederim 🌺

      Sil