10 Mart 2016 Perşembe

Beintehaa Dizisi Kanal 7’de Başlıyor!


Kanal 7 ekranlarında Nisan ayında yayınlanacak olan Beintehaa adlı dizi hakkında detaylar belli olmaya başladı.


Bu sezon yayınladığı Hint dizisi Bir Garip Aşk ile izleyicilerin kalbinde taht kuran Kanal 7’den bir sürpriz daha geldi. Beintehaa dizisi Nisan ayında Kanal 7 ekranlarından yayınlanacak.

Yeni bir Hint dizisi ile izleyicileri buluşturacak olan kanalın yeni sürprizi Beintehaa isimli dizi oldu. Hindistan’da günlük olarak yayınlanan bu dizinin normal olarak süresinin 20 ile 30 dakika arasında olduğu belirtildi. Ancak ülkemizde bu durum değişik olduğundan dolayı 2-3 bölüm birleştirilip öyle yayınlanacak.

Beintehaa isimli yeni Hint dizisinde 2 Müslüman ailenin konuları işlenmekte olduğu belirtildi. İnternette bir çok hayranı olan bu dizinin kanaldan yayınlanması izleyicileri ayrı bir memnun edecek gibi görünüyor.

Yine günlük dizi olarak yayınlanacak olan yeni dizinin oyuncuları ve diğer detayları hakkında ilerleyen günlerde açıklama yapılacağını düşünüyoruz. Nisan ayında izleyici ile buluşacak olan Beintehaa adlı dizinin yaz aylarında da yayınlanması düşünülüyor.

Yabancı ülkelere göre dizi süreleri ülkemizde fazla olduğundan dolayı diziler hemen bitebiliyor. Örnek verecek olursak; Bir Garip Aşk dizisinin 12 sezon yayınlandığını belirtelim. Yani her bölüm 20 ile 30 dakika olduğundan bu kadar uzun sürebiliyor. Ancak Türkiye’de dizi sürelerini hepimiz biliyoruz.


Fragmanı için :


Dileriz ki sevdiğimiz bütün hint dizileri sırasıyla yayımlanır.. :D


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder