10 Mart 2016 Perşembe

Bir Garip Aşk dizisi bitiyor! Kanal 7'nin yeni dizisi Rangrasiya nisanda başlıyor

Kanal 7'nin yeni hint dizisi Rangrasiya ne zaman başlayacak? İzleyenlerin gönlünde taht kuran Bir Garip Aşk dizisi ne zaman final yapıyor? Khushi ile tanıdığımız Sanaya İrani Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Rangrasiya'da başrol oynayacak.

Bir Garip Aşk ile büyük izlenme oranları yakalayan Kanal 7’de yeni bir hint dizisi yayınlanacak. Rangrasiya adındaki hint dizisinde Bir Garip Aşk dizisinin başrol oyuncusu Sanaya İrani oynayacak. Bu durumda Bir Garip Aşk ne zaman final yapacak, yani biteceksorusu akıllara geliyor.

Bir Garip Aşk nisan ayında final yapıyor ama üzülmeyin o biter bitmez Kanal 7’de Rangrasiya adında yeni bir hint dizisi başlayacak. Bir Garip Aşk’ta Khushi karakterini canlandıran ve Türk izleyicisinin büyük sempati duyduğu Sanaya İrani, Rangrasiya dizisinde de başrol oynayacak. Dizi imdb sitesinden 6.6 almış.
Rangrasiya ne zaman başlayacak?

Aslanda Rangrasiya Hindistan’da 2013 yılında yayınlanmış ve büyük başarı yakalamış. Dizinin Türkiye’de başlama tarihi ise Nisan ayı olarak açıklandı. Dolayısıyla Bir Garip Aşk dizisi de nisan ayında final yapacak.

Büyük Hint televizyonlarının uzun soluklu çalışmaları sonucunda oluşturulan yapımda Khushi’ye (Sanaya İrani) başrolde Ashish Sharma eşlik edecek.
Kanal 7’deki yeni hint dizisinin konusu

Dizinin konusunu iki Müslüman Hint ailenin çocukları arasındaki imkanız aşk hikayesi olarak açıklayabiliriz. Sanaya İrani güzel bir köylü kızı Parvati’yi canlandıracak. Onun sevdiği adam Rudra ise bir subay rolünde. Hindistan’ın en yakışıklı oyuncularından biri olan Ashish Sharma Rudra rolüyle bakalım Türk izleyenlerinin de kalbini fethedebilecek mi?


Fragmanı buyrun :



Bir Garip Aşk'tan sonra 2 dizinin yayınlanacağı söz konusu bakalım hangi saat dilimlerinde görcez.. ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder