28 Mart 2016 Pazartesi

Jackpot 2016 Kore Dizisi

Uzun bir aradan sonra Jang Keun Suk görmek hemde en sevdiğim türden tarihi bir diziyle.. Bunu artık kaçırmam zaten ara vermiştim kore dizilerine bunun çıkması iyi oldu.. :D
Jang Keun Suk 2006 yılında yayınlanan “Hwang Jin Yi” ve 2008 yılında yayınlanan “Hong Gil Dong” dramalarından sonra tarihi drama zorluğunu göğüsledi.
JKS, “iki yılda, düşünüp taşınma fırsatı buldum, tutkuyla tekrar oyunculuk için hazırlanıyorum. Bu süre zarfında imaj değişimi için özenle senaryo seçtim ve “Daebak”ın Daegil’i ile seyirci huzuruna çıkmaya karar verdim”dedi. Devamında, “lütfen içten oyunculukla silahlanmış Jang Keun Suk’un değişimini bekleyin. Dae-gil’in trajik kaderi ile oyunculukta ilerlemek adına elimden geleni yapmak için kararlıyım”dedi.
Vee ilk bölümü yayınlandı en güzeli de reytinglerde 1 numara olmuş :D
***

Dizi Hakkında :


Adı: Jackpot / Daebak / The Royal Gambler€™
Yönetmen: Boo Sung Chul 
[Mask,The Heirs,My Girlfriend is a Nine Tailed Fox]
Senarist: Kwon Soon Gyu 
[Warrior Baek Dong Soo & Jung-Yi, Goddess of Fire]
Tür: Tarihi
Kanal: SBS
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi & Salı 
Yayın Tarihi: 28 Mart 2016 - 14 Haziran 2016
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Oyuncular :

Jang Keun Suk - Dae Gil 

daebak kore dizisi
Jang Keun-Suk, Joseon Krallığının dahisi ve dolandırıcısı olan Baek Dae-Gil (Prens Young-Soo)karakterini canlandırmaktadır. Baek Dae Gil Joseon döneminin en iyi kumarbazıdır. Oldukça soğukkanlı ve kindar birisidir.

Yeo Jin Goo - King Yeongjo 

Daebak kore dizisi

Yeo Jin-Goo, kimseye boyun eğmeyen Kral Yeongjo (Prens Yeongjo) karakterini canlandırmaktadır. Birçok engelin üstesinden gelmeyi başarmış bir kraldır.


Lim Ji Yeon - Dam Seo 

Dam Seo

Lim Ji-Yeon, kraldan nefret eden ve kraldan intikam almaya yemin etmiş olan Dam-Seo karakterini canlandırmaktadır. Hayatta tek amacı vardır; kralı öldürmektir. İçinde beslediği kin ve nefret duygularıyla beraber adım adım saraya giden yolda ilerler. Sadece alacağı intikama odaklanan Dam-Seo’nun hayatında ne erkeklere ne de bir ilişkiye yer vardır.

Jeon Kwang-Leol - Lee In Jwa 

Lee In Jwa

Choi Min Soo - King Sookjong 
Ji Il Joo - Moo Myung
***

Konusu :

Daebak, kraliyet soyundan olan fakat alt sınıf tabakada yaşamını sürdüren talihsiz prens Baek Dae Gil'in ve prens olarak doğup her şeyin gümüş tepside sunulduğu Young Jo'nun hikayesini, onların kaderlerini, aşk hayatlarını ve taht kavgalarını konu ediniyor. Joseon icin oynanan oyunda biri hayatını diğeri ükesini ortaya koyuyor. Bu senaryo ayrıca Lee Byung Hun ve Song Hye Kyo!nun 2003'de oynadığı drama 'All in' in tarihi versiyonu olarak isimlendiriliyor.

Jang Keun Suk, Jason'un kötü şöhretli, serinkanlı hilekar kumarbaz ve fakat hiç bitmeyen bir kine sahip olan Baek Dae Gil karakteri için teklif aldı.

Lim Ji Yeon muhtemelen Kral'ı öldürmek amaçlı doğan Dam Suh karakterini oynayacak. o, kalbinde derin bir acıyı barındıran ve saray yolunda adım adım ilerlemeyi hedefleyen, Yalnızca intikam düşüncesiyle yaşayan, erkeklerle ve bir ilişki yaşamakla ilgilenmeyen bir karakter.

Yeo Jin Goo tahttaki yaklaşan yükselişinde henüz parlamamış aklı başında Young Jo rolu için tercih edildi. Young Jo, hiçbir sebep olmadan başını babasına bile eğmeyen biri olarak nam salmış bir karakterdir.

'Jung Yi, the Goddess of Fire' ve 'Warrior Baek Dong Soo'nun senaristi Kwon Soon Gyu ile
Mask'ın yönetmeni Nam Gun dizi için bir araya gelecek. Daebak'ın ilk bölümü Mart ayının sonlarında 'Six Flying Dragons' adlı diziden sonra yayınlanacak.

turkisheels'den alıntıdır 

Fragman :


Wayy inşaallah çevirileri hemen yapılırda izleriz.. :D

Yorum yapmayı unutmayalım arkadaşlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder