2 Ekim 2019 Çarşamba

Vagabond 2019 Kore Dizisi

Merhabalar yeni bir dizimizin tanıtımıyla yine sizlerleyim. Duymuşsunuzdur Gu Family Book başrol oyuncuları tekrar bir arada.. Diziye dair çoğu yorumlara bakıyorum da Lee Seung Gi ve Suzy yakıştırılmamış. Benim için yakıştırma değilde Suzy'nın oyunculuğu biraz donuk yani tam his alamıyorum kızdan neden inanın bende bilmiyorum. Yine de Gu Family Book en sevdiğim fantastik tarihi Kore dizilerinden biri izlemeyenler varsa aşırı aşırı tavsiyeliktir. Umarım bu dizi hepimizin beklentisinin üstündedir Özellikle aksiyon, polisiye içeriyorsa en sevdiğim 😍😍
'Avare'

Hakkında:

Adı: Vagabond 
Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Yu In-Sik
Senaryo: Jang Young-Cheol, Jung Kyung-Soon
Bölüm sayısı: 32
Yayınlanma Tarihi: 20 Eylül 2019 - 16 Kasım 2019
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi. 22.00
Kanal: SBS, Netflix
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Cha Dal Gun'un ( Lee Seung Ki ) yeğeni de dahil olmak üzere gizemli bir uçak kazasında 200'den fazla sivil hayatını kaybetti. Kazanın arkasındaki gerçeği bulmaya kararlı olan Cha Dal Gun, kendisini karışık bir yolsuzluk ağına götüren bir soruşturmaya başlar. Hayatı, Ulusal İstihbarat Servisi için gizli bir operasyon olan Go Hae Ri ( Bae Suzy ) ile iç içe geçer.
***

Oyuncular:

Lee Seung-Gi dizide bir dublör olan Cha Gun rolünde..

Birçok dövüş sanatı türünde 18 derecede siyah kuşak sahibidir. Özgüveni oldukça fazladır ve küstah bir kişiliğe sahiptir. Onun hayali bir gün dünyaca ünlü bir aksiyon oyuncusu olmaktır. Yeğenini bir uçak kazasında kaybetmesinin ardından bir ajanın (Suzy) yardımıyla neler olduğunu öğrenmeye çalışır.
***
Suzy dizide Ulusal İstihbarat Servisi'nin bir ajanı olan Go Hae-Ri rolünde..

Deniz Piyadeleri’nde görevli olan Yüzbaşı Go Kang-Chul'un kızıdır. Babası öldükten sonra annesinin ve küçük kız kardeşinin sorumluluğunu almak için 7. seviyede bir memur olmaya karar vermiştir. Ulusal İstihbarat Servisi'nde beyaz ajan (açık bir şekilde ajan olarak çalışanlar) olarak çalışmak isterken siyah ajan (kimliğini gizleyerek ajan olarak çalışanlar) olarak atanır.
***
Shin Sung-Rok, Ki Tae-Woong rolünde..

Ulusal İstihbarat Servisi'nde takım lideri olarak görevinde yer alır.
***
Mavi Ev 

Baek Yoon Shik, Jung Kook Pyo rolünde..
Moon Sung Geun, Hong Soon Jo rolünde..
Kim Min Jong, Yoon Han Ki rolünde..


Ulusal İstihbarat Servisi (NIS)


Lee Ki Young, Kang Joo Chul rolünde..
Jung Man Shik, Min Jae Sik rolünde..
Hwang Bo Ra, Gong Hwa Sook rolünde..
Shin Seung Hwan, Kim Se Hun rolünde..

John Ann McKesson

Lee Kyung Young, Edward Park rolünde..
Moon Jung Hee, Jessica Lee rolünde..


Diğerleri

Kim Jung Hyun, Hong Seung Bum rolünde..
Kang Kyung Hun, Oh Sang Mi rolünde..
Lee Si Yoo, Seo Yeong Ji rolünde..
Park Ah In, Lily rolünde..
Choi Dae Chul, Kim Do Soo rolünde..
Jang Hyuk Jin, Kim Ok Ki rolünde..
Yoon Na Moo, Kim Ho Sik rolünde..
Ryu Won, Mickey rolünde..
Go Kyu Pil, Park Kwang Duk rolünde..
***
Fragman:

Not: Suzy ve Lee Seung-Gi, daha önce, 2013 yapımı "Gu Family Book" dizisinde birlikte rol almıştı.
Not2: “Vagabaond” için çekimlerin başlangıçta 2018'in sonunda bitmesi planlandı, dizi 2019 Mayıs'ta bitecekti oda ertelenmiş. Drama dizisinin yayınlanması 2019'un ilk yarısından 2019'un ikinci yarısına kadar geri itildi.
Not3: Dramanın toplam bütçesinin 20 milyar to (18,6 milyon $) olduğu bildiriliyor.
Not4: Dizi Netflix'de de yayınlanacak.
(^.^)

SBS’nin “Vagabond” üreticileri ikinci sezonla ilgili sorulara cevap verdiler.
24 Kasım'da, drama arkasındaki prodüksiyon şirketi Celltrion Entertainment'dan bir kaynak, OSEN ile yaptığı röportajda paylaştı: “Prodüksiyon süresi çok uzundu, bu yüzden herkes hem rahatladı hem de üzgün hissediyor. Üretim süreci 11 ay sürdü ve planlama süresini sayarsanız, bundan çok daha uzun. ”

“Vagabond” açık bir sona erdi ve izleyicilere ikinci sezon için umut verdi. Kaynak, “İkinci bir sezon düşünülerek planlandı ve üretildi. Ancak, ikinci sezon onaylanmadı ve şu anda gözden geçiriliyor. Oyuncuların, yazarların ve yönetmenlerin programlarını gözden geçiriyoruz. ”

Kaynak ayrıca aktörler ve personel için minnettarlıklarını da paylaştı. “Başrol oyuncuları projeye 11 ay boyunca bağlıydılar. 40 gün boyunca denizaşırı filme çekildi, hepsi birlikte kaldı. Eğlenceliydi, çünkü hiç kimse ilişkisiz değildi ve herkes uyumlu bir şekilde filme çekildi. Tüm çalışanlara ve oyunculara teşekkür ediyorum. ”

“Vagabond” un ikinci sezonunu görmek için sabırsızlanıyor musunuz?
 Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

2 yorum:

  1. Bugün başladım izlemeye. Niye bilmiyorum ama Suzy'i seviyorum ben :) Bende Lee Seung-Gi'nin rolünü pek beğenmedim. Bazı sahneler çok abartı geldi bana.2 bölüm izledim daha, daldan dala atladı konu sanki.. Neyse ilk bölüm çok üzüldüm, sarstı beni. Attım kendimi dışarı :D Şimdi devam ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bende izleyeceğim ama bölümler bitince..

      Sil