29 Ekim 2019 Salı

Psychopath Diary 2019 Kore Dizisi

Yoon Si Yoon'nun bu dizideki tarzı onu birazda farklı gösteriyor ve bu durum hoşuma gitti diyebilirim diziye odaklanmamı sağladı ve dizi konusu çok hoşuma gitti ki daha önceden izlediğim bir diziyi anımsatıyor. Umarım o dizi gibi her bölümü soluksuz atlamadan izlememi sağlar.
'Psikopatın Günlüğü'

Hakkında:

Adı: Psychopath Diary 
Tür: Aksiyon, Gizem, Gerilim, Komedi
Yönetmen: Lee Jong-Jae
Senaryo: Ryu Yong-Jae, Kim Hwan-Chae, Choi Sung-Joon 
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2019 - 9 Ocak 2020
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 21:30
Kanal: tvN
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Bir cinayete tanık olan ve cinayet mahallinden kaçarken bir kaza geçirerek hafızasını kaybeden Yook Dong-Sik’in (Yoon Si-Yoon) etrafında dönmektedir. Bir cinayete tanık olan Yook Dong-Sik, tesadüfen, işlediği cinayetlerin kaydını tuttuğu, katilin günlüğünü eline geçirir. Günlükle beraber kaçarken bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. Hafıza kaybı nedeniyle Yook Dong-Sik kimliği konusunda hiçbir şey hatırlamamaktadır ve elinde tutuğu günlük nedeniyle kendini katil zanneder.
***

Oyuncular:

Yoon Si-Yoon, Yook Dong-Sik rolünde.. 
Afişte “Seri katil olduğunu düşünen bir itici” diyor.
Çekingen bir kişiliğe sahiptir ve onu hor gören insanlara bile kızamamaktadır. Ancak, kendisinin bir katil, av değil de bir avcı, olduğunu düşünmeye başladıktan sonra bu zayıf kişiliği değişir.
~~
Jung In-Sun, Sim Bo-Kyung rolünde.. 
Afişte “tutkulu bir mahalle polis memuru” diyor.
Devriye polisidir. Babası gibi saygın bir polis olabilme hayali ile bu mesleği seçmiştir. Ancak, babasının yaptığı tek bir hatadan dolayı her şeyini kaybettiğini görünce, anılık yaşamaya başlar. Bir gün, Yook Dong-Sik’in (Yoon Si-Yoon) arabasına çarpar ve Yook Dong-Sik’in hafızasını kaybetmesine neden olur. Böylece, kendisini seri katil cinayetlerinin ortasında bulur. Gerçek seri katili yakalamak için harekete geçer.
~~
Park Sung-Hoon, Seo In-Woo rolünde.. 
Afişte “yüzde 100 saf psikopat” diyor.
Yook Dong-Sik’in çalıştığı firmada müdür olan titiz ve oldukça acımasız birisidir. Aynı zamanda, işlediği cinayetleri ayrıntılı bir şekilde kaydeden psikopat bir seri katildir. Bir gün, bu günlüğünü kaybeder ve kendisini hiç olmadığı kadar güvensiz hissetmeye başlar.
***
Fragmanlar:
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder