15 Şubat 2021 Pazartesi

Beyond Evil 2021 Kore Dizisi

Yine çok sevdiğim oyuncular bir arada ve sevdiğim bir türde buda şimdiden izleme listeme aldığım nadir dizilerden geriye benim için beklemek kalıyor.
'Canavar','Kötülüğün Ötesinde'

Hakkında:

Adı: Beyond Evil
Tür: Aksiyon, Gizem
Yönetmen: Shim Na Yeon
Senaryo: Kim Soo Jin
Bölüm sayısı: 16 
Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2021 - 10 Nisan 2021
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi - 22.50
Kanal: jTBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

20 yıl önce meydana gelen bir seri cinayet davasının tekrar gün yüzüne çıkması ile gelişen olayları konu almaktadır. Bir zamanlar, yetenekli bir dedektif olan Lee Dong-Sik’in (Shin Ha-Kyun) hayatı, 20 yıl önce bir seri cinayet davası yüzünden mahvolur. Ancak, şimdi hayatını mahveden seri katil tekrar ortaya çıkmıştır. Yeni ortağı (Yeo Jin-Goo) ile birlikte seri katili yakalamaya çalışır.
***

Oyuncular:

Shin Ha Kyun, Lee Dong Sik rolünde..
"Canavar kim? O sen misin? Bu ben miyim? Biz miyiz? "
 Dedektiftir. Bir zamanlar mesleğinin efsanevisi olarak anılırdı. Şimdi küçük ama huzurlu bir şehirdeki Manyang Polis Merkezi’nde görev almaktadır.
~
Yeo Jin Goo, Han Joo Won rolünde..
"Bir canavarla tanıştım"
 Dedektiftir. Babası, Ulusal Polis Teşkilatı’nın bir sonraki şefi olarak görülmektedir. Ancak, Han Joo Won'un herkesten sakladığı bir sırrı var. Bir gün, Lee Dong Sik’in görev aldığı aynı karakola tayin edilir ve onun ortağı olur.
***
Fragmanlar:
Fragman'da Han Joo Woo'nun gizli geçmişi hakkında soruları gündeme getiriyor. İnanılmaz becerilere sahip seçkin bir dedektif olan Han Joo Won, Manyang'daki karakola bir sır ile gelir. Lee Dong Shik, kendisinden çok daha genç olan Han Joo Won'a yeni amiri olarak hizmet etmek zorundadır. Lee Dong Shik kendini tanıttı ve elini uzattı, ancak Han Joo Won bunu sallamayı reddederek, "Diğer insanlarla fiziksel temas kurmaktan gerçekten hoşlanmıyorum" dedi. Bu, karmaşık ilişkilerinin kaba başlangıcına işaret ediyor.
~
~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder