20 Şubat 2021 Cumartesi

Bawara Dil 2021 Hint Dizisi

Wayyy bu yazacağım dizi Marathi dilinden olan Jeev Zala Yedapisa dizisinden alıntı bu demek oluyor ki harika bir dizi bizi bekliyor olacak bu dizimiz en sevdiğim tarz olan nefretle başlayan aşk hikayesi bakalım uyumları nasıl olacak izleyip göreceğiz. Bu sene çıkan bütün Hint dizileri harika hepsini takip ediyorum. Aşk hikayeleri, Hint televizyon programlarının oluşumunda aşırı kullanılan bir kavram olabilir. Ancak bu türün çok kısa sürede izleyicilerin maksimum ilgisini çekebileceği aşikar hemde en güzel tür diyebiliriz. Artık aşk hikayelerinin hep birlikte farklı yönleri ve açıları var. Her aşk hikayesinde her zaman olağanüstü bir hikaye vardır. Bu dizimizde onlardan biridir.

Hakkında:

Adı: Bawara Dil
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Randip Shantaram Mahadik
Yapımcı: Nikhil Sheth
Senaryo: Chinmay Mandlekar
Bölüm Sayısı: 128
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2021 - 20 Ağustos 2021
Yayın Günü ve Saati: Haftaiçi, 22.30
Kanal: Colors TV
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Eğitimsiz ve ahlaksız bir köylü olan Shiva ile ilkelere her şeyden önce değer veren bir kadın olan Siddhi'nin aşk ve nefret ilişkisinin hikayesidir. Birbirleriyle neredeyse hiçbir ortak yanları olmadığından, evlilikleri zamanın sınavını geçecek mi?

İlk görüşte aşk değil, ilk görüşte kavga. Kaderin onlar için ne planı var? İzleyip göreceğiz?
***

Oyuncular:

Aditya Redij, Shiva Aditya Lashkare rolünde - AtiyaBai'nin sağ kolu.
Kinjal Dhamecha, Siddhi Gokarna rolünde - Shiva'nın sevgisi.
~~
Bu dizimizde Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz:)
***
Fragman:
Fragmana göre Sidhi, nehirde yüzen poojasının tabağını yaparak tanrıça Ganga'ya dualarını sunuyor. Bununla birlikte, Shiva suya aynı anda atlar ve bu da plakanın ters dönmesine ve kandilin sönmesine neden olur. Bu, Siddhi'yi kızdırır ve Shiva'yı, ne yapacağını ve ne zaman yapacağını anlamaya cesareti olmayan, düşüncesiz bir kişi olarak bitirir. Ancak Shiva, karşısında duran bayandan bu tür tepkileri anlayamaz. Daha sonra, Shova'nın yanlışlıkla nehre düşebilecek çocuklar için oyun aletini almak için suya atladığını öğrendik. Bu, Shiva'nın toplumun monoton normlarından ve kurallarından uzak olduğunu ve insan formunda maneviyatın varlığına inandığını açıklığa kavuşturuyor.
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder