11 Şubat 2021 Perşembe

Mouse 2021 Kore Dizisi

İki sevdiğim oyuncu yine bir projede birlikteler ve sevdiğim türde ama gelmesine daha çok eminim iyi bir iş ortaya çıkartacaklardır. Yine dediğim gibi geriye sadece beklemek kaldı. Demiştim ama ikini başrol oyunu değişmiş yaa neyse ne yapalım yinede izleyeceğim tabi ki :))
Yeni afiş, Jung Ba Reum'un dönüşümüne bir göz atıyor. Gelen önceki poster, Jung Ba Reum lekesiz bir polis üniforması olduğunu ve ne olursa olsun kötü adamı almak isteğini gösterdi kararlı bir ifade vardı. Bununla birlikte, bu yeni posterde Jung Ba Reum siyah bir ceket giyiyor ve saçları geriye doğru kaymış ve alnının görünmesi için ayrılmıştır. İfadesi soğuk ve acımasızdır ve Go Moo Chi ona şüphe ve şaşkınlıkla bakar. Önceki gönderinin "İnsanları avlıyor" sloganından farklı olarak, buradaki slogan "Yeni bir ava başlıyorum" yazıyor.

Hakkında:

Adı: Mouse
Tür: Aksiyon, Gerilim, Dram, Polisiye
Yönetmen: Park Seung Woo
Senaryo: Choi Ra
Bölüm sayısı: 20
Yayınlanma Tarihi: 3 Mart 2021 - 19 Mayıs 2021
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba - Perşembe, 22.30
Kanal: tvN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Psikopat insanları daha anne karnındayken belirleyen bir testin dünyada nasıl bir etki oluşturacağına ve "Karnındaki çocuğun bir psikopat olacağını bilsen, onu doğurmak ister miydin?" sorusuna odaklanıyor.
***

Oyuncular:

Lee Seung Gi, Jung Ba Reum rolünde.. 
Çaylak bir polis memurudur. Dik başlı olduğu kadar da dürüst bir insandır ve adaleti sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. Bütün bir ulusu korkutan psikopat bir katil ile karşı karşıya kaldıktan sonra tüm hayatı değişir.
~
Lee Hee Joon, Koo Moo Chi rolünde..
 Dedektiftir. Anne ve babası genç bir çocukken cinayete kurban gider. Ebeveynlerinin intikamını almaya kararlıdır. Bu yüzden yasaları çiğnemeyi umursamaz ve suçluları yakalamak için gereken her türlü yola başvurur.
~
Park Ju Hyun, Oh Bong Yi rolünde.. 
Lise son sınıf öğrencisidir. Büyükannesi ile beraber yalnız yaşamaktadır ve dövüş sanatlarında yetenekli birisidir. Ne zaman yaşadığı mahallede görevli olan Polis Memuru Jung Ba Reum ile karşılaşsa aralarında eğlenceli bir çekişme olur.
~
Kyung Soo Jin, Choi Hong Joo rolünde.. 
Bir PD dır. İnsanlar ona 'Sherlock Hong Joo' olarak lakap takmıştır. Ayrıca çocukluğunda karşılaştığı bir katil ile ilgili bir sır saklamaktadır.
~
Ahn Jae Wook, Han Seo Joon rolünde.. Ünlü bir beyin cerrahıdir.
~
Kim Jung Nam, Sung Ji Eun rolünde.. Han Seo Joon’un eşidir.
~
P.O, Dedektif Shin rolünde..  Çaylak bir polis memurudur. Koo Moo Chi’nin ekibinde görev almaktadır.
***
Fragmanlar:

Lee Seung Gi ve Lee Hee Joon'u bir arabada birlikte gösteriyor ve ekranda şu slogan yanıp sönüyor: "İnsanları avlıyor." Lee Seung Gi yorgun ve kararsız görünüyor, Lee Hee Joon ise kararlı ve korkusuz görünüyor.
Fragmanda, bir çocuğun (Kim Kang Hoon'un) sesinin “Tanrı'ya dua ettim. Canavara dönüşmeme izin vermemesi için ona yalvardım. " Dramanın adı, genç bir çocuk karda tek başına dururken ekranda parıldayan bir aksaklıkta belirir. Çocuk elinde kırmızı bir ipi sıkıp ağzının kenarları rahatsız edici bir gülümsemeyle yukarıya dönük olarak kameraya bakarken, teaser ürpertici bir son bulur.
~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder