18 Şubat 2021 Perşembe

Vincenzo 2021 Kore Dizisi

Çok umutluyum çok beklentideyim ve çok sevdiğim oyuncular vede sevdiğim türde adaleti kendi açısından sağlayan karakterlere de bayılıyorum ama dizinin gelmesine çok var. Umarım beklentileri karşılayan bir dizi olur.
"Bir müzakere değil, bir uyarı. Kötülük, kötülükle cezalandırılır. "

Hakkında:

Adı: Vincenzo
Tür: Hukuk, Dram, Romantik, Komedi
Yönetmen: Kim Hee Won
Senaryo: Park Jae Bum
Bölüm sayısı: 20
Yayınlanma Tarihi: 20 Şubat 2021 - 25 Nisan 2021
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi - Pazar, 21.00
Kanal: tvN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Bir İtalyan aile tarafından evlat edinilen Vincenzo Cassano’nun (Song Joong Ki) etrafında dönmektedir. 

Korece adı Park Joo Hyung olan Vincenzo Cassano, İtalya’da mafyalara danışmalık yapan bir avukattır. Ancak, mafya grupları arasında bir savaş başlayınca Kore’ye geri döner. Burada, sosyal adaleti kendi yoluyla sağlamaya çalışır. Bu süreçte, aldığı davaları kazanmak için her yolu deneyen Avukat Hong Cha Young'a aşık olur.
***

Oyuncular:

Song Joong Ki, Vincenzo Cassano rolünde.. 
Song Joong Ki'nin posterinde: “Kötülerden bile daha sert bir adam! Soğuk kalpli Mafya danışmanı. "

Avukattır. Eşsiz bir müzakere becerisine ve karizmaya sahiptir. Tamamen intikamını almaya odaklanmıştır. İtalya’dan Kore’ye geri döndüğünde köklü ve oldukça acımasız bir kartel keşfeder.

(Kartel: piyasada monopol oluşturmak amacıyla hukuki ve ekonomik bağımsızlıklarını koruyarak bir birlik oluştururlar)
~
Jeon Yeo Bin, Hong Cha Young rolünde.. 
Jeon Yeo Bin'in posterinde: "Bir şeytanın dili ve bir cadı takıntısı! Ne pahasına olursa olsun kazanmak isteyen inatçı avukat. "

Avukattır. Kore'nin en iyi hukuk firması olan Woosang'ın en iyi avukatlarından birisidir. İyi ya da kötü olmalarından ziyade, bir kişinin içinde bulunduğu durumun, ne kadar avantajlı ya da dezavantajlı olduğuna daha dikkat etmektedir. Vincenzo Cassano ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar.
~
Taecyeon, Jang Jun Woo rolünde..
Taecyeon'un posterinde “İş ve aşkta dosdoğru ilerleyin! Masum ve yakışıklı stajyer. "

 Woosang hukuk firmasında stajyer olarak çalışır. Yurt dışında büyümüştür. Kibar, çalışkan ve temiz kalpli birisidir. İşinde çok fazla hata yaptığı için başını sık sık belaya sokmaktadır. Kıdemlisi Hong Cha Young'a çok güvenmektedir ve ona hayrandır. Vincenzo Cassano’nun ortaya çıkması onun rekabetçi ruhunu tetikler.
~
Kwak Dong Yeon, Jang Han Seo rolünde.. 
Kwak Dong Yeon'un posterinde “[Babel] Grubunun lideri çılgın bir yanı var! Kazanma takıntısı olan bir kötü adam. "

Babel Group’un başkanıdır. Küçüklüğünden beri güce ve zenginliğe sahip olduğundan kazanma odaklı yaşayan birisidir. Dışarıdan bakılınca, gücünü kötüye kullanan ve başkalarına vicdan azabı duymadan eziyet eden birisi gibi görünmesine karşın aslında büyük korkuları olan birisidir.
~
Kim Yeo Jin, Choi Myung Hee rolünde..
Kim Yeo Jin'in posterinde “Bu yerin gerçek efendisi! Kansız ve gözyaşı olmayan bir engerek. "

Avukattır. Eskiden bir savcıydı. Kan ve gözyaşı dökmeden hedeflerinin peşinden gider. Rahat görünümü ile entrika ve komplo kurma gibi yeteneklerini gizler.
~
Jo Han Chul, Han Seung Hyeok rolünde.. Avukattır. Kore’nin en iyi hukuk firmasında çalışmaktadır. Görevi Babel Group’un pisliklerini arkalarından temizlemektir.
***
5 Ocak'ta tvN'in yaklaşan dizisi “Vincenzo” (edebi başlık) oyuncu kadrosuyla senaryo okumasının fotoğraflarını yayınladı!
~
Fragmanlar:
Fragmanda, Vincenzo Cassano'ya ve intikam hedefini gerçekleştirmeye çalışırken karşılaştığı engellere bir kez daha bakıyor. Başlık "çok tehlikeli bir yabancı, çok garip komşularla tanışıyor" diyor. Vincenzo Cassano, istediğini elde etmek için kavga başlatmaktan veya öldürmekten korkmasa da, garip komşularıyla çeşitli şaşırtıcı durumlara giriyor.
Fragman'da "Müzakere etmek için değil, bir uyarıda bulunmak için buradayım" diyor. Hem adaletin terazisini hem de silahı kullanarak devam ediyor, "Çünkü yargıyı veren ben olacağım."
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder