8 Aralık 2020 Salı

Namak Issk Ka 2020 Hint Dizisi

Merhaba arkadaşlar ilk bölümü yayınlandı ve hemende çevirisi yapılmış harika değil mi içimden bir istekte bulundum buraya tam olarak yazamadan bir baktım gerçekleşmiş çok iyi yaa harika çeviren arkadaşların emeklerine sağlık. Ha bu arada dizi baya sevilecek vede sevilen oyuncularda var tabi benim sevdiğim başrol kadın oyunularından Shruti Sharma var biliyorsunuz zaten Gathbandhan dizisinden jest ve mimikleri harikadır. Konusu da tam benim tarzım birlikte olup sonradan sevmek sevilmek bilirsiniz işte yes başladı artık :))

Hakkında:

Adı: Namak Issk Ka
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: 
Yapımcı: Gül Han, Deepti Kalwani
Senaryo: 
Bölüm Sayısı: 187
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 7 Aralık 2020 - 20 Ağustos 2021
Yayın Günü ve Saati: Hafta İçi Hergün, 21.00
Kanal: Colors TV
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Bihar'ın merkezinde yer alan Namak Issk Ka, mesleği için küçümsenen, ancak kaderin cilvesi ile Mumbai'de saygın bir aileyle evlendirilen Chamcham'ın hikayesidir. 

Yetim olan Chamcham, kendi kendine yeten bir kişidir ve geçimlerini bir araya getirmek için dansçı olur. Farkına bile varmadan, Chamcham'ın hayatı tuhaf bir hal alırken sorunları büyürken Yug neden bu kadar büyük bir adım attı? Ancak önyargıyı savuşturmaya çalışırken, yeni ailede temelini bulma ve sonunda aşkı bulma yolculuğuna çıkar.

Yug'un annesi Iravati Rajput ( Antara Biswas ) bir dansçıyı gelini olarak kabul edecek mi? İzleyip göreceğiz:))
***

Oyuncular:

Shruti Sharma, Chamcham namı diğer Kahani rolünde.. Bir genelev dansçısı, Yug'un çocukluğundaki en iyi arkadaşı. Mutlu ve saygın bir hayatın hayalini kuruyor. Küçük bir kasabada proesyonel bir dansçıdır anak toplum taraından pek iyi karşılanmıyor sürekli eleştirilere maruz kalıyor ve kimse gelin olarak onu istemiyor. 
~
Aditya Ojha, Yug Pratap Rajput rolünde.. Iravati'nin oğlu, Kahani'nin çocukluğunun en iyi arkadaşı.
***
Fragman:
~~
Çevirisi yapılıyor:)

Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder