2 Aralık 2020 Çarşamba

Dunk 2020 Pakistan Dizisi

Pakistan dizilerine bir yenisi daha eklendi söylenenlere göre Cheekh dizisinin devamı gibi gizem, gerilim türünde ve çokta bekleyeni varmış. Başroller de sevilen oyuncuların da yer almasından kaynaklanıyor olabilir çokta merak ediliyor şahsıma bende merak ediyorum. Şunu da söyleyeyim dizi sosyal hayatımızda olan şeylere de dikkat ediyor. Bakalım bekliyoruz:))
Dunk, Uzun Süreli Bir Fark Yaratmaya Geliyor

Hakkında:

Adı: Dunk
Tür: Gerilim, Gizem
Yönetmen: Badar Mehmood
Senarist: Mohsin Ali
Bölüm sayısı: -
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 2020 -
Yayın Günü ve Saati: 
Kanal: Ary TV 
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

Dunk sıradan bir dizi değil, aksi takdirde mükemmel olan aşk hikayelerinde karşılaştıkları engellerle karşılaşan çiftlerden oluşuyor. Bununla birlikte çok önemli ve ciddi bir sosyal soruna dayanmaktadır; eğitim kurumlarında taciz.

Arada sırada ülke çapındaki eğitim kurumlarında bu tür olayların üzücü vakalarını duyuyoruz. Bu failler genellikle sadece sahip oldukları güç nedeniyle ve kurumların çekingen davranması veya uygun bir soruşturmayı geciktirmesi nedeniyle tacizden kurtulur.

Bununla birlikte, Dunk'ta Haider, Amal için adaleti sağlamak için sözde suçlu Profesör Humayun'u cezalandırmak için her şeye rağmen gitmeye kararlıdır. Efsanevi oyuncu Noman İjaz'ın canlandırdığı Prof. Humayun, öğretmen-öğrenci ilişkisinin kutsallığını bildiğini ve bu tür ahlaksız faaliyetlerde bulunmayacağını düşünerek kendisine yöneltilen tüm iddiaları reddederken, karısı ve kızını bile sorguladığı görülüyor. Amal, Prof. Humayun'u suçlamıştır ancak kendi lehine bir karar alıp almayacağından emin değildir.

Dunk, böylesine önemli bir sosyal mesele etrafında dönüyor ve eminiz ki, karmaşıklığı oldukça ince bir şekilde deşifre edecek.
***

Oyuncular:

Sana Javed, 
Bilal Abbas,
Nauman Ejaz,
Fahad ShaikhCh,
 Moazzam Ishaq
***
Dizi Ostu:
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder