7 Mayıs 2023 Pazar

Bidadari Bermata Bening 2023 Endonezya Dizisi

Bu dizimizde çok sevilen bir kitabın uyarlamasıymış ve izlemek isteyen çok kişi var. Kendi ülkesinde de baya sevilmiş sabırsızlıkla izlemeyi bekliyorum. Bidadari Bermata Bening, Endonezya'nın tanınmış yazarlarından biri olan Habiburahman El Shirazy'nin ulusal çok satan romanından uyarlanmıştır. Habiburahman El Shirazy, Ayat-Ayat Cinta, Ketika Cinta Bertasbih (Aşk Yüceltildiğinde), Di Atas Sajadah Cinta (Duanın Üstünde Aşk Duaları) ve Pudarnya Pesona Cleopatra (Kleopatra'nın Fading Charm'ı) gibi çok satan birçok romanın yazarıdır.
'Açık Gözlü Melek'

Hakkında:

Adı: Bidadari Bermata Bening
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen:
Senaryo: Ninin Musa, Farid Dermawan
Yayınlanma Tarihi: 31 Mart - 29 Nisan 2023
Yayın Günleri ve Saati:
Bölüm Sayısı: 10
Bölüm süresi: 40-43 dk.
Kanal: VİU
Ülke: Endonezya
Dil: Endonezya Dili
***

Konusu:

3 erkek aynı anda ona evlenme teklif etmeye geldiğinde hayatının aşkını seçmek zorunda kalan Ayna adlı genç bir kızın hikayesini anlatıyor.
Ayna, Gus Afif ile ilk kez karşılaştığında o anda birşeyler hissetmeye başlar. Ancak Ayna, kendisine evlenme teklif etmeye gelen iki erkekle daha yüzleşmek zorundadır. Ayna, farklı kişiliklere ve geçmişlere sahip üç adamla karşı karşıya kalır. Elbette, üç adamdan birinin teklifini akıllıca kabul etmesi gerektiğini düşünürsek, bu zor bir seçim. Görünüşe göre Ayna seçimini çoktan yapmış ama hangisinin doğru seçim olduğunu bulmak için dua etmeye devam etmesi gerekiyor.
***

Oyuncular:

Zoe Abbas Jackson, Ayna rolünde..
Ari Irham, Gus Afif rolünde..
Ikang Fauzi, Kiai Sobron rolünde..
***
Klip ve Fragman:
***
Not: Türkçe  altyazılı Endonezya dizileri için Tıklayın!
Türkçe altyazılı Endonezya filmleri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

2 yorum: