31 Mayıs 2023 Çarşamba

Dublajlı Kore Dizileri

Bu aralar Youtube'da asya dizilerinin dublajları çıkmaya başladı ve onlara Kore dizileri de eklendi. Bu yüzden her gelen diziyi listeye eklemeye çalışacağım.
~~

Alışveriş Kralı - Shopaholic Louis

Konusu: Şımarıklığıyla bilinen Louis, zengin bir ailenin varisi olarak canı ne isterse onu yapmaktadır. Hizmetinde çalışan insanlara ve gösterişli hayata öyle çok alışmıştır ki kırsal kesimde yaşayan insanların hayatları onu hayrete düşürür. Bir gün televizyon izlerken dağ köylerindeki yaşam hayatını anlatan bir belgesele denk gelir. Belgeseldeki kızın duru güzelliğine ve gülüşüne aşık olan Louis ile Ko Bok Shil'in hayatları hiç beklenmedik bir anda kesişecektir. Geçirdiği bir kaza sonrası hafızasını yitiren Louis'in karşısına Ko Bok Shil çıkar ve ikilinin heyecan dolu romantik komedisi başlar.

Zengin bir aileden gelen Kang Ji Sung (Seo In Guk), küçük yaşta anne ve babasını kaybettiği için Avrupa’da tek başına büyümüş alışveriş tutkunu bir gençtir. Parayla her şeyi satın alacağını sanan bu kibirli genç, geçirdiği trafik kazası sonucu hafızasını kaybeder. Ardından kendi karakterine tamamen zıt olan Ko Bok Shil (Nam Ji Hyun) ile tesadüfen tanışır. Bir dağ köyünde büyümüş masum ve iyi kalpli olan Ko Bok Shil ile Kang Ji Sung arasındaki romantik anlar sevimli bir aşka dönüşür. Birbirine kol kanat geren bu ikilinin kendini bulmak yolundaki komik halleri herkesi tebessüm ettirecek.

Tür: Romantik, Komedi
Yayın Tarihi: 2016
Oyuncular: Seo In Guk, Nam Ji Hyun
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

1 yorum: