31 Mayıs 2023 Çarşamba

See You in My 19th Life 2023 Kore Dizisi

Yeni fantastik konulu bir dizimiz daha var benim en çok merak ettiğim ikilinin uyum nasıl olacak. Shin Hye Sun zaten bana göre çok iyi bir oyuncu çokta güzel taşır. Merakla bekliyorum.
"Dünyadaki en mucizevi buluşmaya başlamak üzereyiz"
 "19. hayatım, yine sana doğru ilerliyorum"

Hakkında:

Adı: See You In My 19th Life
Tür: Fantastik, Romantik, Komedi, Dram
Yönetmen: Lee Na Jung
Senaryo: Choi Young Rim
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2023 - 23 Temmuz 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar
Kanal: tvN, Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Tüm geçmiş hayatının anılarını hatırlayan Ban Ji Eum (Shin Hye Sun)'un, önceki hayatında kaza sonucu öldükten sonra, geçmiş yaşantısındaki insanlarla yeniden iletişim kurmaya çalışmasını konu almaktadır.
***

Oyuncular:

Shin Hye Sun, Ban Ji Eum rolünde... Yaklaşık bin yıldır reenkarnasyonunu tekrarlayan Ban Ji Eum, hayatını özenle yaşamaktadır. 19. hayatını yaşamaya başladığı sırada 18. hayatında tanıştığı Moon Seo Ha adında bir adamı bulmaya karar verir.
~
Ahn Bo Hyun, Moon Seo Ha rolünde... Ban Ji Eum'un 18. hayatında tanıştığı kaderindeki adamdır. Çocukken, lunaparka gittiği sırada geçirdiği trafik kazası sonrasında sevdiklerini kaybetmenin travmasıyla yaşar. Travmayı atlatmasına yardım eden ilk aşkı ise 18. hayatındaki Ban Ji Eum olan Yoon Joo Won'du. Yoon Joo Won'un ölümünden sonra ise yalnız bir hayat sürmek zorunda kalan Moon Seo Ha yıllar sonra karşısına çıkan Ban Ji Eum adlı garip kadın sayesinde bu yalnızlığından kurtulur.
~
Ha Yun Kyung, Yoon Cho Won rolünde... Bir peyzaj mimarı ve Yoon Joo Won'un küçük kız kardeşidır. Ablasının ölümüyle hayatı alt üst olur ve parlaklığını korumakta zorlanır. Tesadüfen tanıştığı Ban Ji Eum'un ablasına benzediğini görünce Ban Ji Eum'un kim olduğunu merak eder.
~
Ahn Dong Gu, Ha Do Yoon rolünde... Moon Seo Ha'nın sekreteri ve çocukluk arkadaşıdır. Okul yıllarında kendisi kadar seçici olan Moon Seo Ha ile tanışır ve çok iyi arkadaş olurlar. Tamamen farklı geçmişlerden gelmelerine rağmen birbirlerinde ortak noktalar bulurlar. Bir gün Moon Seo Ha'nın babasından beklenmedik bir teklif alır.
***
Fragmanlar:
Ban Ji Eum, "Bir gün buluşacağımızı düşünmüştüm ama şimdi gerçekten tanışmak üzereyiz, biraz heyecanlıyım"
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder