15 Haziran 2023 Perşembe

Revenant 2023 Kore Dizisi

"Sign", " Ghost ", " Signal " ve "Kingdom "yapımların ünlü senaristi Kim Eun Hee tarafından yazılan " Revenant" kötü bir yapım olmayacağı kesin merakla beklediklerim arasına girdi.
“Ben, ben olmayan bir insanı öldürdüm”

Hakkında:

Adı: Revenant
Tür: Gerilim, Gizem
Yönetmen: Lee Jung Rim
Senaryo: Kim Eun Hee
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2023 - 29 Temmuz 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Kötü bir ruh tarafından ele geçirilmiş bir kadın ve bu ruhları görebilen bir adamın hikayesini anlatıyor. Beş kutsal nesneyle ilgili gizemli ölümlerin ardındaki gerçeği bulmaya çalışırlar.
***

Oyuncular:

Kim Tae Ri, Koo San Young rolünde.. 
Posterde, "Görülmemem gereken zamanlarda kendimi görebiliyorum" yazıyor.

Memurluk sınavına hazırlanıyor. Gündüzleri yarı zamanlı çalışırken geceleri sınavına hazırlanmaktadır. Memur babasından kalan yadigâr eşyaları aldıktan sonra kendisini çevreleyen gizemli olaylarla karşı karşıya kalır. Ayrıca kendini yavaş yavaş değişirken bulur.
~
Oh Jung Se, Yom Hae Sang rolünde.. 
Zengin bir aileden gelen folklor profesörüdür. İlahi ruhları görebilme yeteneği sayesinde Koo San Young ile tanışır ve bu şekilde gençken annesini öldüren kötü ruhla karşılaşır.
~

Hong Kyung, Lee Hong Sae rolünde.. Ulusal Polis Üniversitesi'nin şiddet içeren cezai soruşturma ekibinin eski şefidir. Hayattaki tek hedefi terfi almak olmasına rağmen Koo San Young ve Yom Hae Sang ile karşılaştıktan sonra gizemli vakalara karışır.
***
Fragman:
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder