23 Haziran 2023 Cuma

Numbers 2023 Kore Dizisi

Choi Jin Hyuk sesi bile yeterli bir diziyi izlemem için Kim Myung Soo da fena değil bakalım ikili arasındaki bağ nasıl merakla bekliyorum.
İki muhasebecinin neden güçlerini birleştirmek için bir araya geldiklerini ima ederek, "Çünkü farklı hedeflerimiz olsa da aynı amacı paylaşıyoruz."

Hakkında:

Adı: Numbers
Tür: Aksiyon , Gerilim , Gizem , Dram
Yönetmen: Kim Chil Bong
Senaryo: Jung An, Oh Hye Seok
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2023 - 29 Temmuz 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi
Kanal: MBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

“Numbers”, büyük bir muhasebe firmasının arka planında geçen gerilim dolu bir intikam dizisi.
***

Oyuncular:

Kim Myung Soo, Jang Ho Woo rolünde.. 
"Taeil Accounting'in çekirdeği olacağım" ifadesi, onun olağanüstü kararlılığını yansıtıyor ama aynı zamanda "çekirdek" ile ne kastettiğine dair soruları da gündeme getiriyor.

Mükemmel hafızası, keskin gözlem becerileri ve sayılara karşı doğuştan gelen duygusu, onu Kore'nin 4 Büyük muhasebe firmasından biri olan Taeil Accounting Firm'e katılan ilk ve tek lise mezunu muhasebecisi yapar. Ho Woo çok geçmeden Kore'nin en prestijli muhasebe firmalarından birinin tasfiye edilmesiyle durdurulabilecek sistemik bir yolsuzluk ve adaletsizlik ağını ortaya çıkarır.
~
Choi Jin Hyuk, Han Seung Jo rolünde.. 
“Babamın gölgesinde durmayacağımdan ve ona bağlı kalmayacağımdan eminim” yazan metin, kendine güvenen çekiciliğini artırıyor.

12 yıldır firmada muhasebeci olarak çalışan kıdemli yöneticidir. Taeil Muhasebe Firmasının başkan yardımcısının tek oğludur.
~
Yeonwoo, Jin Yeon Ah rolünde..
"Öz saygınız yoksa burada hayatta kalmanız zor" sözleri, Yeon Ah'ın parlak ve pozitif kişiliğinin yanı sıra iş ahlakına dair bir fikir veriyor.

 Taeil Accounting Firm'de kıdemli bir ortaktır. Jin Yeon Ah, Jang Ho Woo'nun akıl hocası olan pozitif fikirli ve sevimli bir kıdemlidir.
~
Choi Min Su, Han Je Kyun rolünde.. 
Nazik bir gülümseme, şiddetli, yoğun gözler ve "Taeil Muhasebe Firmasına Hoş Geldiniz"

Taeil Accounting Firm'ın başkan yardımcısıdır. Taeil Muhasebe Firmasının tüm sırlarını ve bilgilerini elinde tutan güçlü ve becerikli bir figürdür. Aynı zamanda Han Seung Jo'nun babasıdır.
~
Jang Yoo Ri, Jang Ji Soo rolünde..
Soğuk gözleri ve duygusuz ifadesiyle, "O zamanın Jang Ji Soo'su artık yok"

Hong Kong özel sermaye yöneticisi ve Han Seung Jo'nun eski sevgilisi.
*.*
Fragman:
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder