5 Haziran 2023 Pazartesi

Heartbeat 2023 Kore Dizisi

Taecyeon'dan yeni fantastik konulu bir dizi geliyor partneri sanırım ilk başrolü ya da bilmiyorum ama çok güzel kız bakalım uyumları nasıl olacak.
"Kalbim belki de atıyor mu?"

Hakkında:

Adı: My Heart Is Beating, Heartbeat
Tür: Fantastik, Romantik
Yönetmen: Lee Hyun Suk , Lee Min Soo
Senaryo: Kim Ha Na, Jung Seung Joo
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2023 - 15 Ağustos 2023
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi, Salı
Kanal: KBS2
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Yarı insan ve yarı vampir olan Seon Woo Hyul'un (Taecyeon) 100 yıl boyunca çabalamasına rağmen bir gün yüzünden insan olamamasının hikayesi konu ediyor.
***

Oyuncular:

Ok TaecYeon, Seon Woo Hyeol rolünde.. 
"Kalbim daha önce hiç atmadı"

Yarı insan ve yarı vampirdir. O, insan olmak için aşırılıklara gitmeye istekli bir tuhaftır çünkü umutsuzca kalp çarpıntılı aşkı deneyimlemek ister.
~
Won Ji An, Joo In Hae rolünde.. 
"Beni ısırsan bile kan akmayacak"

Yarı zamanlı bir okul hemşiresi ve misafirhanenin sahibidir. Zor koşullarda büyüyen Joo In Hae, hayatta kalma modunda yaşar ve soğukkanlılığıyla tanınır. Seon Woo Hyul ile birlikte yaşamaya başladığında, sıcak kalpli ve insancıl bir insana dönüşür.
~
Yoon So Hee,  Na Hye Won rolünde.. 
"Belki de o kadına benziyor muyum?"

Seon Woo Hyul'un gerçek kimliği hakkında sorular sormaya başlayan sofistike ve zahmetsizce şık görünen bir kadın. Zeki ve güzel Na Hye Won, varlıklı bir ailede dünyaya gelen bir emlak yatırımcısıdır. Ayrıca Seon Woo Hyul'un Joseon Hanedanlığı döneminden ilk aşkı Hae Sun'a benziyor. Genç yaşından itibaren bolluk içinde ve herhangi bir mücadeleden uzak büyümesinin bir sonucu olarak, Na Hye Won'da Seon Woo Hyul'u bile büyüleyecek güçlü ve büyüleyici bir aurası var.
***
Park Kang Hyun, Shin Do Sik rolünde..
"Bu kaderden kaçmak için o kanı içmelisin"

Kendi şirketini yöneten genç ve zengin bir emlak geliştiricisidir. Shin Do Shik, üniversitedeyken ilk görüşte Joo In Hae'ye aşık oldu, ancak daha duygularını itiraf etme şansı bulamadan yollarını ayırdılar. Yıllar sonra ikisi tesadüfen karşılaşır ve Shin Do Shik kendini Joo In Hae ve şimdi onunla yaşayan yarı vampir Seon Woo Hyul ile bir aşk üçgeninin içinde bulur.
***
Fragmanlar:
Shin Do Shik, üniversite günlerinde Joo In Hae'ye ilk görüşte aşık olur ancak duygularını itiraf etme şansını kaçırır. Yıllar sonra tesadüfen karşılaştıklarında, Shin Do Shik cesaretini toplayarak Joo In Hae'ye, "Umarım seni daha sık gülümserken görürüm. Bunu senin için yapmak istiyorum.” Na Hae Won, Joseon Hanedanlığı döneminden ilk aşkı olan Hae Sun'a esrarengiz benzerliğiyle Seon Woo Hyul'u büyüleyecek. Tüm bu dikkat dağıtıcı şeylerin arasında Joo In Hae, "Seon Woo Hyul, benden hoşlanıyor musun?" diye soruyor.
Yeni yayınlanan fragmanda, Seon Woo Hyul'un bir dağın tepesinde düğmeleri açık bir gömlek giyerek "İnsan olmak istiyorum!" diye bağırmasıyla başlıyor. “Neden insan olmak istiyorsun?” Seon Woo Hyul, “Aşk. Geçmişte Na Hae Won'un ( Yoon So Hee) yanı sıra günümüzde Joo In Hae'nin yanaklarını okşarken gösterildiği gibi, kalp çarpıntılı aşkı deneyimlemek istiyorum. Seon Woo Hyul'un romantik tepkisinin aksine, Joo In Hae ona “Bu aşk değil. Bu bir saplantı”
***
 
"Kalbimi hissedebiliyor musun?"
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder