18 Haziran 2023 Pazar

King the Land 2023 Kore Dizisi

"Sizi kurtaracak aşkın büyüsü"

Hakkında:

Adı: King the Land
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Im Hyun Wook
Senaryo: Chun Sung Il, Choi Rom
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2023 - 6 Ağustos 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar
Kanal: JTBC, Netflix, TVING
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Otel endüstrisinde geçen hikayeler hakkında romantik-komedi dramasıdır. Goo Won sahte gülümsemelere dayanamayan The King Group'un chaebol varisidir. The King Group bünyesinde yer alan King of the Land, zengin otelcilere hizmet veren bir cennet olan VVIP iş salonudur. Burada Goo Won mesleğinin doğası gereği istemediği zamanlarda bile her zaman parlak bir gülümsemeye sahip olan Cheon Sa Rang ile tanıştığında içtenlikle gülümseyebilecekleri mutlu günler bulmak için yola çıkarlar.
***

Oyuncular:

YoonA, Cheon Sa Rang rolünde.. 
"Gülümsemesi gereken bir kadın"

"gülümseme", "otelci" ve "samimiyet" anahtar kelimeler

Sadece gülümsemesiyle bile dünyayı daha parlak bir hale getiren “Smile Queen” . En mutlu çocukluk anısı nedeniyle Goo Won'un ailesine ait olan King Hotel'de çalışmaktadır. Kusursuz olarak sağladığı müşteri hizmetleri ile lobinin danışma masasındaki pozisyonundan otelciler için rüya gibi bir yer olan King the Land'e kadar yükselir. Tek hayali insanları mutlu eden bir otel işletmecisi olmaktır. Ancak bu isteği King Hotel'in halefi Goo Won ortaya çıkınca son bulur. Çünkü ikili birbirlerinin tam tersidir ve sürekli olarak çatışmaktadırlar.
~
Junho, Goo Won rolünde.. 
"Gülmekten nefret eden bir adam"

"gülümseme yok", "zengin" ve "aşk" anahtar kelimeler

Otellere, havayoluna ve dağıtım şirketlerine sahip olan King Group'un varisidır. Parlak zekası, doğuştan gelen zarafeti ve büyüleyici cazibesi ile romantizm hariç her şeyde iyidir. Ancak küçükken aniden kaybolan annesine dair hiçbir şey hatırlayamamaktadır. Zengin ve ayrıcalıklı bir üçüncü nesil chaebol olmasına rağmen Gu Won sahte gülümsemelerden nefret eder ve gerçek aşkı deneyimlemekten hem kaçınır hem de bunu yaşayamaz. Ancak Cheon Sa Rang ile tanıştığında, yavaş yavaş değişmeye ve aşkın gerçek gücünü fark etmeye başlar.
~
Go Won He, Oh Pyung Hwa rolünde.. 
"barışçı", "heyecanla zengin" ve "tilki olmak isteyen bir ayı" anahtar kelimeler

Cheon Sa Rang'ın arkadaşı ve King Air'in uçuş görevlisi. Haksız durumlara kendi başına katlanmak anlamına gelse bile çatışmadan kaçınmak isteyen ve en yakın arkadaşları Cheon Sa Rang ve Kang Da Eul  ile birlikteyken heyecanla canlanan biri.  Oh Pyung Hwa, kendisi için faydalı olanı yapmak için elinden gelenin en iyisini yapsa da, azim ve dürüst kişiliği nedeniyle çoğu zaman önemli fırsatları kaçırır.
~
Kim Jae Won, Lee Ro Woon rolünde..
“açık sözlü genç adam”, “şemsiye” ve “romantik” anahtar kelimeler

 Heyecan verici bir iş ve aşk hayatı yaşayan King Air'in yakışıklı genç meslektaşıdır. Sevdiği Oh Pyung Hwa'ya faydalı ve güvenilir bir şemsiye olmak isteyen biri.
~
Kim Ga Eun, Kang Da Eul rolünde.. 
"satış kraliçesi" ve "süper kadın" anahtar kelimeler

Tutku dolu bir anne ve satış kraliçesi olarak tanınır. İşine ve ailesine tutkulu ama aynı zamanda en iyi arkadaşları Cheon Sa Rang ve Oh Pyung Hwa'ya öncelik veren bir 'süper kadın'. Yanında güvenilir çalışma arkadaşları, sevgili kızı ve sadık dostları olduğu sürece her şeyden önce dürüst, cesur ve ne olursa olsun sadık bir insan.
~
Ahn Se Ha, No Sang Sik rolünde.. 
"zıplayan top" ve "iğne ve iplik" anahtar kelimeler

Goo Won'un sekreteri. Goo Won ile aynı anda King Group'a girdikten sonra Goo Won'un sekreteri olur. Gu Won'u gittiği her yerde takip ediyor. Bu karakter aracılığıyla Ahn Se Ha, Gu Won ile birlikte parlak enerjiyi ve eğlenceli şakalaşmayı tasvir edecek.
***
Fragman: 
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder