28 Temmuz 2023 Cuma

The Killing Vote 2023 Kore Dizisi

Bu dizinin oyuncu kadrosu belli değildi şimdi hepsi birden belli oldu ve kadro çok iyi izlenir bakalım konu gidişatı ve oyuncuların etkisi nasıl olacak bekleyip görelim.
“İdam cezasından yana mısınız?” "İdam çoktan başladı"

Hakkında:

Adı: National Death Penalty Vote, The Killing Vote
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen: Park Shin Woo
Senaryo: Jo Yoon Young
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 10 Ağustos 2023 - 19 Ekim 2023
Yayın Günleri ve Saati: Perşembe
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Yasanın verdiği cezadan kaçan iğrenç suçluların ölüm cezası alıp almaması gerektiğine dair 18 yaşından büyük tüm vatandaşlara gönderilen bir anketin ardından gelişen olayları konu almaktadır. Bu anket sonucunda %50'den fazlasının suçluya ölüm cezası için oy vermesi halinde kim olduğu bilinmeyen "Dog Mask" tarafından öldürülür. Bu olayların ardından polis "Dog Mask"in peşine düşer ve Polis Teşkilatındaki Birinci Soruşturma Ekibinin lideri Kim Moo Chan, küçük kızına saldıran tecavüzcüyü öldüren ve ardından polise teslim olan eski ünlü hukuk bilgini Kwon Seok Joo ve Büyükşehir Polis Teşkilatında 5 yıl boyunca çalışan Güvenlik Bürosu çalışanı polis memuru Joo Hyun Seul olaylara karışır.

~~ Um Se Yoon (엄세윤) tarafından yazılan ve Jung Yi Pum (정이품) tarafından çizilen "Gukminsahyeongtupyo" (국민사형투표) webtoonundan uyarlanmıştır
***

Oyuncular:

Park Hae Jin, Kim Moo Chan rolünde.. Güney Polis Teşkilatında Birinci Soruşturma Ekibinin lideridir. Hayatta en çok polis teşkilatındaki kariyerini önemsemektedir. O, en kısa sürede bölgesel bir soruşturma biriminin ekip lideri olan en genç adam. En ilginç davalara bakar.
~
Park Sung Woong, Kwon Seok Joo rolünde.. Sekiz yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunan suçluyu öldürdükten sonra teslim olan uzun süreli bir hapishane mahkumudur. Bir zamanlar Kore'nin en ünlü hukuk uzmanıydı ve hala öğretmen benzeri bir figür olarak saygı görüyor ve hapishanede "profesör" olarak anılıyor. İyi ve kötü arasındaki çizgide yürüyen, sarsılmaz gözleri ve duygularını kasıtlı olarak gizleyen derin, alçak bir sesi olan üç boyutludur.
~
Lim Ji Yeon, Joo Hyun rolünde.. Seul Büyükşehir Polis Teşkilatı Siber Güvenlik Bürosunda 5 yıldır çalışan bir polis memurudur. Özel olarak işe alındıktan sonra bir zamanlar Siber Soruşturma Ekibinin asıydı, ancak şimdi herkes tarafından her zaman ateş altında olan bir baş belası olarak tanınır hale geldi.
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder