27 Ağustos 2023 Pazar

Türkçe altyazılı Çin Dizileri 2023

Artık geldik 2023 yapımı Çin dizi önerilerine izlediğim ve sevdiğim Çin dizilerini listeye eklemeye başlayalım. Umarım bu listemizde diğer listeler gibi sevilir:))
~~

Fireworks Of My Heart

En sevdiğim türde çabuk aşk gelmeyen yavaş yavaş birbirine aşık olan çiftimiz ve yanındaki dostlarının hikayesine aşık olacaksınız.

Konusu: Büyürken Song Yan ve Xu Qin en iyi arkadaşlardı. Ancak onlar büyüdükçe aileleri arkadaşlıklarına olumsuz bir gözle bakmaya başladı. İlişkilerinin daha ileri gitmesine izin vermek istemeyen Song Yan ve Xu Qin, aileleri tarafından birbirlerini bir daha görmemek üzere ayrılmak zorunda kaldılar. Zorunlu ayrılıklarından bu yana geçen on yıl içinde hem Song Yan hem de Xu Qin,her zaman istedikleri hayatı inşa edebilirler. İtfaiye şefi olarak Song Yan, hayatını başkalarını kurtarmaya adadı. Tuhaf bir şekilde Xu Qin, acil servis doktoru olarak başkalarını kurtarmayı da hayatının işi haline getirmiştir. Tamamen farklı alanlarda çalışıyor olsalar da, kaderin devreye girip eski dostları yeniden bir araya getirmesi an meselesiydi. İşlerinin bir araya getirdiği Song Yan ve Xu Qin, yeniden bir araya gelmekten pek de heyecan duymuyorlar. Yan yana çalışarak her birinin yıllar içinde kaydettiği büyümeyi fark etmek kolaydır, ancak Xu Qin ve Song Yan'ın bu yeni ilişkisini daha fazlasına dönüştürmek istiyorlarsa hâlâ üzerinde çalışacakları çok şey var. Önlerindeki engelleri aşmak için gerekenlere sahipler mi, yoksa mevcut ilişkileri de sonuncusu kadar geçici mi olacak? 

Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 40
Başrol Oyuncular: Yang Yang, Wang Chu Ran
***

A Date With The Future

Uzun bir aradan sonra konusuyla beni etkileyen bir Çin dizisi getirdim. İlk sahnesi çok çok etkileyici kısa zaman önce ülkemizin yaşadığı depremi işlemişler izleyince etkilenmemek o hissi yaşamamak elde değil gözlerim doldu içim üzüntü ve korkuyla doldu:(  Türkçe adı, Işığın Peşinde olarak Youtube'da Türkçe altyazılı olarak var.

Not: Depremi yaşayan arkadaşlar deprem sonrası travmalarınız varsa lütfen ilk 6 - 7 dakikalık sahneyi geçin. Travmalarınızı tetikyelebilir!

Konusu: On yıl önce, Xu Lai depremde mahsur kaldı ve itfaiyeci Jin Shichuan ve arama kurtarma köpeği "Zhuifeng" tarafından kurtarıldı. Jinshichuan, yaralı Xu Lai'yi yatıştırmak için on yıl sonra görüşme sözü verdi. On yıl sonra Xu Lai, bir muhabir ve uluslararası bir köpek eğitmeni olmak için Çin'e döndü. Kurtarma alanında Jin Shichuan ile karşılaştı. Jin Shichuan, Xu Lai'yi tanımamakla kalmadı, aynı zamanda onu vicdansız bir muhabir olarak yanlış anladı. Xu Lai, yanlış anlaşılmaya rağmen kurtarma ekibinin adını temize çıkardı. Gazeteci ve itfaiyeci olarak her zaman tehlikenin ön saflarında buluştular. Yaşam ve ölümle sınanan ikilinin duyguları yavaş yavaş yeşermeye başladı.

~~ Xiao Lu'nun (筱露) "Shi Guang Ru Yue" (时光如约) adlı web romanından uyarlanmıştır.

Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 36
Başrol Oyuncular: William Chan, Zhang Ruonan, Ren Hao
***

Til the End of the Moon

 Kostüm ve sahnelere bayıldığım tam bir hayali dünya fantastik konulu yeni bir Çin dizisi Youtube'da İngilizce altyazılı var ayarlardan Türkçe yapıp izliyorum.

Konusu: İblislerin kültivatörler ve ölümlüler üzerinde egemenlik kurduğu bir çağda, kültivatör yaşlılar, iblis lordunun kökenini keşfetmek ve dirilişini engellemek için birini zamanda geriye göndermenin zorunlu olduğuna inanırlar. Li Su Su görevi kabul eder ve General Ye'nin ikinci kızı olan ölümlü Ye Xi Wu'nun kimliğini üstlenir. Esir prens ve geleceğin iblis lordu Tantai Jin ile evlidir ve gelecekte birçok kişiyi katletmeye geleceğini bildiğinden onu yok etmeye kararlıdır . Ancak Tantai Jin'in geçmiş yaşamına ve iktidara yükselişine tanık olarak, arayışını zorlaştıran beklenmedik bir hikaye ortaya çıkar.

~~ Teng Luo Wei Zhi'nin (藤萝为枝) "Hei Yue Guang Na Wen BE Ju Ben" (黑月光拿稳BE剧本) adlı web romanından uyarlanmıştır. ).

Tür: Fantastik, Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 40
Başrol Oyuncular: Luo Yun Xi , Bai Lu
***

The Love You Give Me

İzlemek istediğim bir diziydi ve çevirisi Youtube gelmiş çok sevindim hemen izlemeye başladım çokta sevdim kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konusu: 5 yıl önce sevgili olan başrollerimiz bir yanlış anlaşılmadan ötürü ayrılıyor. 5 yıl sonra kader onları bir partide bir araya getirir. 5 yıl sonra bir araya geldiklerinde Xin Qi bir yatırım şirketinin CEOsu, Min Hui de bir şirkette ar-ge direktörü olmuştur. Ona yaptığı yanlıştan ötürü bedel ödettireceğini söyleyen erkek başrolümüz Xin Qi, Min Hui’yi korumaya devam eder. Partideki karşılaşmalarından sonra bir dizi olay ile kader ağlarını örecek ve çiftimiz tekrardan bir araya gelecek.

~~ Shi Ding Rou'nun (施定柔) “Ni Gei Wo De Xi Huan” (你给我的喜欢) adlı romanından uyarlanmıştır.

Tür: Romantik, Komedi, Dram
Bölüm Sayısı: 28
Başrol Oyuncular: Wang Yuwen, Wang Ziqi
***

Miss Chun is a Litigator

Başrol kıza bayıldım onun için bile izlenir çok hoşuma gitti özellikle karakteri, oyunculuğunu ve güzelliğini çok dizi de göreceğimiz belli genel olarak dizi güzel kesinlikle izlemeniz gereken dizilerden birtanesi çoğu site de çevirisi var.

Konusu: Tang hanedanlığında geçen hikaye, haksız yere hapse atılan babasının adını temize çıkarmak için yola çıkan askeri bir ailenin kızı Chun Tu Mi'nin etrafında dönüyor. Fakirlerin zengin ve güçlülere karşı ayağa kalkmasına yardım eden, çeşitli zor davaları çözen ve aynı zamanda isteyerek İmparator için siyasi bir satranç taşı haline gelen ünlü bir avukat oldu. Dali Teple'nin resmi Zheng Yuan'ı olan Veliaht Prens Han Wu Wei ve etnik bir krallığın prensi A Su Rui'nin hayranlığını kazanır. Kimi seçecek?

~~ Liu An Hua Ming'in (柳暗花溟) "Mei Ren Mou Lu" (美人谋律) adlı romanından uyarlanmıştır.

Tür: Tarihi, Romantik, Gizem
Bölüm Sayısı: 20
Başrol Oyuncular: Zhuang Da Fei, Huang Jun Jie
***

The Forbidden Flower

Eski Asya filmlerini anımsatan farklı bir Çin dizisi getirdim. Genç bir kızın kuaförde tesadüfen karşılaşmasıyla başlar. Mutlaka izlemeniz gereken dizilerden :) Bu arada Youtube'da Türkçe altyazılı olarak var Türkçe ismiyle araabilirsin. Adı, Yasak Çiçek

Konusu: He Ran'ın bir kış-yaz aşkı; Hayatının çok önemli bir noktasında dış dünyayı, romantizmi ve kişisel gelişimi öğrenen biri. Tesadüfen, zorlu bir geçmişi olan ve yalnız yaşamaktan memnun olan mükemmel bir bahçıvan olan Xiao Han ile tanışır. İkili hayatlarının en önemli ama bir zamanlar eksik olan kısmını birbirlerinden buluyor, hayata olan güvenini ve umudunu yeniden kazanıyor ve unutulmaz aşk hikayesini oluşturuyorlar.

Diziyi anlatan bir söz "Hayat yaz çiçekleri gibi, ölüm sonbahar yaprakları gibi güzel olsun." - Rabindranath Tagore'dan Stray Birds.

Tür: Melodram, Romantik
Bölüm Sayısı: 24
Başrol Oyuncular: Jerry Yan, Xu Ruo Han
***

I Belonged to Your World

Türkçe adı, Senin Dünya'na Aittim adlı yeni başlayan Çin dizimi getirdim. Konusu çok tatlı bakalım nasıl ilerleme gösterecek diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum:)

Konusu: Qi Yue, hali vakti yerinde bir aileden geliyor ve hiçbir hırsı yok. Zamanını kesinlikle hiçbir şey yapmadan geçiriyor. Bir gün, 25 yaşındaki oğlu Qi Shuo gelecekten gelir ve Qi Yue'ye "ölüme meydan okuma yeteneği" nedeniyle kötü bir evliliği ve sefil bir hayatı olacağını söyler. Bu pişmanlığın olmasını önlemek için Qi Shuo, kaderini yeniden yazmasına yardım etmek için geri döner. Qi Yue bunu öğrendiğinde"müstakbel kocası", okulun düz A öğrencisi Lu Xiao'dur, farklılık karşısında kendini geliştirmek için çaba sarf etmek zorunda kalır. Qi Shuo bir "dönüşüm planı" geliştirir ve kendi oğlunun gözetiminde ve kendi çabasıyla Qi Yue, Lu Xiao ile aynı üniversiteye kabul edilir. Orada, Lu Xiao ile kafa kafaya gider. Qi Shuo, Lu Xiao'nun yakın çevresine girmek için inisiyatif alır ve annesinin yardımcısı olur. Arsızlığı ve hileleriyle sonunda Lu Xiao'nun kalbini fethediyor. 

Tür: Dram, Romantik, Komedi, Fantastik
Bölüm Sayısı: 20
Başrol Oyuncular: Judy Qi, Liu Yi Tong, Jerron Wu
***

Choice Husband

Çok tatlı yeni yılın ilk tavsiyeli dizisini getirdim. Oyuncular sevilen oyuncular olunca izlenilmesi daha çok güzel ve dizi müziklerini çok sevdim kesinlikle izlemeye başlayın. Youtube'dan izliyorum. Ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.

Konusu: Shen Miao, Yangzhou Şehrindeki en zengin adamın kızıdır. Zengin ve güzel olmasına rağmen kimse onunla evlenmeye cesaret edemiyor. Potansiyel damatlar, iki eski nişanlısı düğünlerinden önce kaçtığı için onun uğursuz olduğunu düşünüyor. Shen Miao, fantastik bir aşk hikayesi başlatan yetenekli genç bilgin Pei Yan Zhen ile tanışacak.

Tür: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 30
Başrol Oyuncular: Zhang Xue Ying, Xing Zhao Lin
**
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!
*
Liste 1 Çin dizileri için Tıklayın!
2020 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2021 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2022 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder