23 Ağustos 2023 Çarşamba

Destined With You 2023 Kore Dizisi

Jo Bo Ah ve Rowoon ikilisi nasıl olur diye düşünüyorum. Konusu birazda olsa gizemli ve fantastik oluşu beni cezbetti. Bakalım elsin örelim ikilimiz nasıl bir uyum içinde olacaklar:)

Seninle Kader "300 yıl öncesinden beri korkunç bir kaderimiz var"
“Birbirimizin kaderi olalım mı?”

Hakkında:

Adı: Destined With You
Tür: Fantastik, Romantik, Hukuk
Yönetmen: Nam Ki Hoon
Senaryo: No Ji Sul
Bölüm sayısı: 16
Yapım Yılı: 2022
Yayınlanma Tarihi: 23 Ağustos 2023 - 12 Ekim 2023
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba-Perşembe, 22.30
Kanal: Netflix, JTBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

300 yıl önce dikkatlice mühürlenmiş olan yasak bir kitabı elde eden bir kadın ile bu yasaklı kitabın kurbanı olan bir adamın aşk hikayesini anlatmaktadır.
***

Oyuncular:

Rowoon, Jang Shin Yu rolünde.. Onju Belediye Binası'nın hukuk danışmanıdır. Joseon döneminden kalma korkunç bir lanet yüzünden beklenmedik olaylara karışır.
~
Jo Bo Ah, Lee Jong Jo rolünde.. Onju Belediye Binası Yeşil Alan Bölümü için çalışan bir kamu görevlisidır. Güzel görünümüne, iyi karakterine ve işine rağmen şaşırtıcı bir biçimde erkekler arasında popüler değildir.
~
Ha Joon, Kwon Jae Kyung rolünde.. Lee Hong Jo'nun aşık olduğu Onju Belediye Binası'nın popüler adamı. Tatlı gülümsemesinin ardına sakladığı yaraları vardır.
~
Yura dizide,  Yoon Na Yeon rolünde.. Jang Shin Yu'nun sevgilisi.
***
Fragman:
Lee Hong Jo, "Jang Shin Yu, sanırım tılsım henüz çok etkili değil" diyor ve geçmiş yaşamlarından sahneler art arda gösteriliyor ve izleyicilere gizemli bir yasak kitabın yanı sıra yaklaşık 300 yıl öncesinden sevgi dolu bir çiftin olduğu tahta bir kutunun görüntüsünü veriyor. Fragman, Lee Hong Jo ve Jang Shin Yu'nun bağlantısı ve yasak kitabın arkasında hangi sırrın saklı olduğu konusunda merak uyandırıyor.
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

1 yorum:

  1. Ben de heyacanla dizinin çıkmasını bekliyorum 😍😍😍

    YanıtlaSil